Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Stockholm

Vill du fräscha upp badrummet hemma? Då har du kommit rätt. Vi är en professionell och skicklig badrumsfirma i Stockholm som erbjuder många olika tjänster för badrummet. Hos oss kan du få hjälp med plattsättning, tvättstugerenovering, tätskikt, brunnsbyte och mycket annat. Våra kunniga och certifierade badrumsproffs förverkligar dina badrumsdrömmar.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Du är välkommen att ringa eller skriva till oss för konsultation om ditt renoveringsprojekt.

Montera WC & Toalett

Vi har lång erfarenhet inom montering av WC, Toaletter, Dusch, Bastu, Värmegolv m.fl.

Avlopp- & VVS-Service

Vi har hjälpt många kunder med stambyten, avloppsrenovering & rörspolning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Badrumsrenovering i Stockholm?

Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt prisförslag när du vill fräscha upp ditt badrum

Ditt badrumsproffs i Stockholmsområdet

Vår pålitliga badrumsfirma har över 10 år i branschen. Under åren har vi hjälpt hundratals nöjda kunder i Stockholmsområdet att få härliga och välfungerande badrum och toaletter. Vi utför uppdrag i Norrtälje, Upplands Väsby, Värmdö Gustavsberg, Saltsjöbaden, Tyresö, Nacka, Bromma, Sigtuna, Enköping, Danderyd & Djursholm,Sollentuna, Täby, Lidingö, Sundbyberg, Vallentuna, Åkersberga, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten.

Öka värdet på fastigheten med ett nyrenoverat badrum

Att fräscha upp badrummet är alltid en bra idé, oavsett om det är för att öka trivseln eller inför en försäljning. Ett nyrenoverat badrum kan öka värdet på fastigheten. Därför är det många av våra kunder som kontaktar oss för en renovering inför en visning eller försäljning. Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar i både hus, lägenhet och fritidshus. Du kan anlita oss för nybyggnad såväl som renovering. Du kan även anlita oss som totalentreprenör vid större renoveringsarbeten.

Få en gratis offert!

Kontakta oss för en gratis konsultation och en kostnadsfri offert för ditt nya badrum, WC eller tvättstuga. Välkommen!

Få ett nytt, fräscht och säkert badrum

Badrummet, toaletten och andra våtutrymmen i hemmet är viktiga för trivseln och bostadens funktion. Vi är en våtrumscertifierad badrumsfirma som ser till att renoveringsarbetet genomförs på ett säkert sätt och att resultatet blir nytt och fräscht. Säkerhet är A och O för våra behöriga rörmokare och VVS-installatörer. De garanterar noggrannhet, punktlighet och säkerhet vid samtliga arbeten. Utöver badrumsrenovering kan du anlita oss för renovering av tvättstuga, toalett, relaxavdelning, bastu samt olika sorters VVS-arbeten och rörinstallationer. Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram en skräddarsydd lösning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?