Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga på Värmdö & Gustavsberg

Är drömrenoveringen äntligen på väg att bli verklighet? Då är vi rätt firma för jobbet och erbjuder renovering av både badrum och tvättstuga på Värmdö & Gustavsberg med omnejd. Vårt team av skickliga snickare, plattsättare och övriga hantverkare hjälper dig att ge liv åt drömmen. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av renovering av badrum.

Renovera WC & Toalett

Vi har lång erfarenhet av att renovera toaletter & WC. Kontakta oss idag för mer info!

Tvättstugerenovering

Våra medarbetare är experter på renovering av tvättstugor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renoveringsfirma på Värmdö & Gustavsberg

Vi utför arbeten i bland annat Ingarö, Idalen, Grisslinge, Torsby och Vaxholm

Kompletta renoveringstjänster

Du kan anlita oss för alla typer av renoveringsjobb i din bostad, men även på företaget. Idag erbjuder vi renoveringstjänster till kunder runt om på Värmdö och i Gustavsberg. Vi upptar ett större område där bland annat Ingarö, Idalen, Grisslinge, Torsby och Vaxholm ingår. Hör av dig så ser vi närmare på våra möjligheter att ta oss an ditt uppdrag! 

Vi anpassar oss till dina behov och önskemål

Vi är en renoveringsfirma med fokus på badrum & tvättstuga, men erbjuder även totalentreprenad på renovering i hus och lägenhet. Det är helt enkelt upp till dig som kund att välja hur du önskar samarbeta med oss. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål med målet att leverera förstklassiga resultat.

Duktiga hantverkare till badrumsrenovering

En grundläggande del av vår verksamhet som byggfirma är så klart vår högst kompetenta personalstyrka. Vi räknar med ett professionellt team av skickliga hantverkare inom alla områden. Erfarna plattsättare, yrkesskickliga snickare, hårdjobbande byggarbetare och noggranna byggledare. För dig som vill renovera badrummet eller tvättstugan ser vi alltid till att ta fram ett anpassat team av hantverkare. Du har en kontaktperson genom hela projektet och vi månar om en transparent och ärlig dialog från början till slut.

Badrum-tvättstuga i modern stil

På senare tid har vi hjälpt åtskilliga kunder med att renovera i modern stil och skapa trendiga badrum och tvättstugor. Vi har sinne för design och planering, vilket ger oss goda förutsättningar att uppfylla kundens förväntningar. För att hålla oss uppdaterade kring stilar, trender och material ser vi alltid till att utbilda vår personal. Vi uppdaterar även kontinuerligt certifikat och andra typer av auktoriseringar för att våra medarbetare ska kunna utföra hantverksjobb på ett korrekt sätt. Har du en tydlig bild av hur du önskar förnya ditt hem? Ta då en dialog med oss så tar vi tillsammans fram en plan som går hand-i-hand med dina förväntningar och renoveringens förutsättningar.

Rätt till ROT-avdrag?

Det inte alla känner till är att det är fullt möjligt att göra avdrag för köpta renoveringstjänster och få ett reducerat pris. Med det så kallade rot-avdraget kan du få upp till 30% i avdrag på exempelvis en badrumsrenovering eller om du renoverar tvättstugan. Vi hjälper dig gärna att applicera avdraget direkt på din slutfaktura från oss.

Garanterad prisreducering

Kom ihåg att nämna din önskan om rot-avdrag redan vid en tidig förfrågan. Då hinner vår administrativa personal att förbereda allt inför skatteavdraget och du är garanterad prisreducering. Avdrag är något du kan göra oavsett var du bor i vårt upptagningsområde; Norra Lagnö, Vindö, Stavsnäs eller Strömma – alla kunder har rätt till rot.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?