Renovera Badrum & Tvättstuga på Värmdö & Gustavsberg

Är drömrenoveringen äntligen på väg att bli verklighet? Då är vi rätt firma för jobbet och erbjuder renovering av både badrum och tvättstuga på Värmdö & Gustavsberg med omnejd. Vårt team av skickliga snickare, plattsättare och övriga hantverkare hjälper dig att ge liv åt drömmen. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av renovering av badrum.

Renovera WC & Toalett

Vi har lång erfarenhet av att renovera toaletter & WC. Kontakta oss idag för mer info!

Tvättstugerenovering

Våra medarbetare är experter på renovering av tvättstugor.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Renoveringsfirma på Värmdö & Gustavsberg Vi utför arbeten i bland annat Ingarö, Idalen, Grisslinge, Torsby och Vaxholm

Kompletta renoveringstjänster

Du kan anlita oss för alla typer av renoveringsjobb i din bostad, men även på företaget. Idag erbjuder vi renoveringstjänster till kunder runt om på Värmdö och i Gustavsberg. Vi upptar ett större område där bland annat Ingarö, Idalen, Grisslinge, Torsby och Vaxholm ingår. Hör av dig så ser vi närmare på våra möjligheter att ta oss an ditt uppdrag! 

Vi anpassar oss till dina behov och önskemål

Vi är en renoveringsfirma med fokus på badrum & tvättstuga, men erbjuder även totalentreprenad på renovering i hus och lägenhet. Det är helt enkelt upp till dig som kund att välja hur du önskar samarbeta med oss. Vi anpassar oss till dina behov och önskemål med målet att leverera förstklassiga resultat.

Duktiga hantverkare till badrumsrenovering

En grundläggande del av vår verksamhet som byggfirma är så klart vår högst kompetenta personalstyrka. Vi räknar med ett professionellt team av skickliga hantverkare inom alla områden. Erfarna plattsättare, yrkesskickliga snickare, hårdjobbande byggarbetare och noggranna byggledare. För dig som vill renovera badrummet eller tvättstugan ser vi alltid till att ta fram ett anpassat team av hantverkare. Du har en kontaktperson genom hela projektet och vi månar om en transparent och ärlig dialog från början till slut.

Badrum-tvättstuga i modern stil

På senare tid har vi hjälpt åtskilliga kunder med att renovera i modern stil och skapa trendiga badrum och tvättstugor. Vi har sinne för design och planering, vilket ger oss goda förutsättningar att uppfylla kundens förväntningar. För att hålla oss uppdaterade kring stilar, trender och material ser vi alltid till att utbilda vår personal. Vi uppdaterar även kontinuerligt certifikat och andra typer av auktoriseringar för att våra medarbetare ska kunna utföra hantverksjobb på ett korrekt sätt. Har du en tydlig bild av hur du önskar förnya ditt hem? Ta då en dialog med oss så tar vi tillsammans fram en plan som går hand-i-hand med dina förväntningar och renoveringens förutsättningar.

Rätt till ROT-avdrag?

Det inte alla känner till är att det är fullt möjligt att göra avdrag för köpta renoveringstjänster och få ett reducerat pris. Med det så kallade rot-avdraget kan du få upp till 30% i avdrag på exempelvis en badrumsrenovering eller om du renoverar tvättstugan. Vi hjälper dig gärna att applicera avdraget direkt på din slutfaktura från oss.

Garanterad prisreducering

Kom ihåg att nämna din önskan om rot-avdrag redan vid en tidig förfrågan. Då hinner vår administrativa personal att förbereda allt inför skatteavdraget och du är garanterad prisreducering. Avdrag är något du kan göra oavsett var du bor i vårt upptagningsområde; Norra Lagnö, Vindö, Stavsnäs eller Strömma – alla kunder har rätt till rot.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se