Bygga Badrum.se

Renovera tvättstuga i Stockholm

Många har tvättmaskin och torktumlare i sitt badrum av praktiska skäl. Men maskinerna är stora och kan påverka helhetsintrycket i badrummet om de inte placeras på ett smart sätt. Andra har en separat tvättstuga eller ett tvättrum. Förutom tvättmaskin och torktumlare vill man också ha en arbetsbänk med vattenho för att till exempel förbehandla, skölja eller tvätta kläder för hand när det behövs.

Tvättrum

Utformad efter dina idéer så den blir vad du drömmer om

Ordentligt utformat

Vi ser till att allt är färdigt från början till slut

Torkrum

Effektivt för bostadsrättsföreningar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Tvättstugebygge i Stockholm

Nybyggnation, tillbyggnation och renovering av högsta standard

Fokusera på det roliga i tvättstugan

Många av de renoveringsarbeten som krävs i ett badrum krävs också i ett tvättrum. Detta beror på att tvättrum också räknas till våtutrymme och därmed går under samma regelverk och riktlinjer som badrum.

Våra experter ser till att du får precis den tvättstuga du vill ha både ur design- och funktionssynpunkt.

Plattsättare med lång arbetserfarenhet

Vi är experter på att renovera och bygga nytt i alla våtutrymmen, inklusive tvättstugor. Vi vet möjligheterna och framför allt de vanligaste fallgroparna. Precis som i badrum och andra våtutrymmen är fuktspärr, golvbrunn och val av material a och o när man bygger nytt eller renoverar. I tvättstugan spenderar man många timmar.

Att göra utrymmet funktionellt, praktiskt och mysigt innebär att hela tvättprocessen blir behagligare. Att tvätta med vetskap om att allt fungerar, utan oro för mögel eller andra problem förhindrar onödig huvudvärk.

Vi ger dig tryggheten att designa ditt eget tvättrum

Inredningsmässigt brukar tvättstugor vara intressantare än badrum och toaletter. Då vitt porslin är klart dominerande i badrum så innebär tvättstugor mer flexibilitet i sin design. En arbetsbänk i trä, ett unikt designat tvättställ och moderna förvaringsskåp kan få tvättstugan att bli mindre klinisk och mer hemtrevlig.

Sätt din kreativitet på prov och skapa ett rum som du och dina närmaste vill spendera tid i. Vi ger gärna förslag på produkter och lösningar för att skapa just den hemkänsla som du vill ha i vilket annat rum som helst. Vi tar hand om den tråkiga biten och ser till att allt fungerar som det ska – du behöver bara fokusera på det roliga.

Varför ni bör välja oss

Vi har stort fokus på att du som kund ska få vad du önskar. Många kunder återkommer och rekommenderar oss till andra.

Vi håller nere priserna så att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt – utan att tumma på kvalitetskraven.

Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga material och arbetsmetoder och försöker hela tiden minska vår klimatpåverkan.

Vi tar byggjobb i hela Stockholm, som till exempel i Norrtälje, Solna, City, Globen, Huddinge och Haninge m.m. Vi kommer till dig var i området du än finns.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vi bygger hus i hela Nacka

Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

Drömtvättstugan behöver inte kosta skjortan

Tvättstuga, toalett och badrum är ofta sådana utrymmen som man väljer att helrenovera efter att man upptäckt något fel. Det blir med andra ord en situation där man tänker “måste detta fixas är det kanske lika bra att renovera alltihop”.

Om du anlitar oss för att fixa en läckande kran eller toalett exempelvis kan du alltid fråga om dina eventuella planer och drömmar är möjliga att realisera. Vi diskuterar gärna olika lösningar och förslag och vad vi kan hjälpa till med.

Gratis kostnadsförslag

En offert är alltid gratis hos oss och att få ett besked svart på vitt hur mycket ditt drömbadrum skulle kosta skadar inte. Det behöver inte vara så dyrt eller krångligt som många tror.

Kontakta oss om du bor i Stockholmsområdet, Solna, Sundbyberg, Enköping eller Södertälje för ett möte eller e-postkorrespondens så hjälper vi dig!

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?