Renovera tvättstuga

Många har tvättmaskin och torktumlare i sitt badrum av praktiska skäl. Men maskinerna är stora och kan påverka helhetsintrycket i badrummet om de inte placeras på ett smart sätt. Andra har en separat tvättstuga eller ett tvättrum. Förutom tvättmaskin och torktumlare vill man också ha en arbetsbänk med vattenho för att till exempel förbehandla, skölja eller tvätta kläder för hand när det behövs.

Tvättrum

Utformad efter dina idéer så den blir vad du drömmer om

Ordentligt utformat

Vi ser till att allt är färdigt från början till slut

Torkrum

Effektivt för bostadsrättsföreningar 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Tvättstugebygge i Stockholm Nybyggnation, tillbyggnation och renovering av högsta standard

  Fokusera på det roliga i tvättstugan

  Många av de renoveringsarbeten som krävs i ett badrum krävs också i ett tvättrum. Detta beror på att tvättrum också räknas till våtutrymme och därmed går under samma regelverk och riktlinjer som badrum.

  Våra experter ser till att du får precis den tvättstuga du vill ha både ur design- och funktionssynpunkt.

  Plattsättare med lång arbetserfarenhet

  Vi är experter på att renovera och bygga nytt i alla våtutrymmen, inklusive tvättstugor. Vi vet möjligheterna och framför allt de vanligaste fallgroparna. Precis som i badrum och andra våtutrymmen är fuktspärr, golvbrunn och val av material a och o när man bygger nytt eller renoverar. I tvättstugan spenderar man många timmar.

  Att göra utrymmet funktionellt, praktiskt och mysigt innebär att hela tvättprocessen blir behagligare. Att tvätta med vetskap om att allt fungerar, utan oro för mögel eller andra problem förhindrar onödig huvudvärk.

  Vi ger dig tryggheten att designa ditt eget tvättrum

  Inredningsmässigt brukar tvättstugor vara intressantare än badrum och toaletter. Då vitt porslin är klart dominerande i badrum så innebär tvättstugor mer flexibilitet i sin design. En arbetsbänk i trä, ett unikt designat tvättställ och moderna förvaringsskåp kan få tvättstugan att bli mindre klinisk och mer hemtrevlig.

  Sätt din kreativitet på prov och skapa ett rum som du och dina närmaste vill spendera tid i. Vi ger gärna förslag på produkter och lösningar för att skapa just den hemkänsla som du vill ha i vilket annat rum som helst. Vi tar hand om den tråkiga biten och ser till att allt fungerar som det ska – du behöver bara fokusera på det roliga.

  Varför ni bör välja oss Erfaren och auktoriserad byggfirma

  Vi har stort fokus på att du som kund ska få vad du önskar. Många kunder återkommer och rekommenderar oss till andra.
  Vi håller nere priserna så att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt – utan att tumma på kvalitetskraven.
  Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga material och arbetsmetoder och försöker hela tiden minska vår klimatpåverkan.
  Vi tar byggjobb i hela Stockholm, som till exempel i Norrtälje, Solna, City, Globen, Huddinge och Haninge m.m. Vi kommer till dig var i området du än finns.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vi bygger hus i hela Nacka Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

   Drömtvättstugan behöver inte kosta skjortan

   Tvättstuga, toalett och badrum är ofta sådana utrymmen som man väljer att helrenovera efter att man upptäckt något fel. Det blir med andra ord en situation där man tänker “måste detta fixas är det kanske lika bra att renovera alltihop”.

   Om du anlitar oss för att fixa en läckande kran eller toalett exempelvis kan du alltid fråga om dina eventuella planer och drömmar är möjliga att realisera. Vi diskuterar gärna olika lösningar och förslag och vad vi kan hjälpa till med.

   Gratis kostnadsförslag

   En offert är alltid gratis hos oss och att få ett besked svart på vitt hur mycket ditt drömbadrum skulle kosta skadar inte. Det behöver inte vara så dyrt eller krångligt som många tror.

   Kontakta oss om du bor i Stockholmsområdet, Solna, Sundbyberg, Enköping eller Södertälje för ett möte eller e-postkorrespondens så hjälper vi dig!

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här