Bygga Badrum.se

Renovera Toalett och Toalettstol

Toaletten är en central del i badrummet. Toalettstolar finns i flera olika storlekar, höjder, prisklasser, material och stilar. Den klassiska toalettstolen är ett bra och prisvärt alternativ som passar i de flesta badrum. Det finns dock många andra varianter för den som vill ha något mer exklusivt. Det finns till och med möjlighet att skräddarsy din egen toalettstol på nästan oändliga sätt.

Toalettrenovering

Finns stor variation även här i form av mönster

Exklusiv känsla

Samtidigt som den vita renheten finns kvar.

Vi tänker på miljön

Toalettstolar som använder minimalt med vatten är bra för både dig själv och miljön.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom WC & Badrum i Stockholm

Nyproduktion, tillbyggnad och renovering av högsta kvalitet

WC-Renovering & Badrumsbyggen

Viktigt att tänka på är att toalettstolen först och främst ska få plats. Är det en mindre toalett kan en kompakt toalettstol i mindre storlek kanske vara ett alternativ. Frihängande stolar som sitter fast i väggen är ett vanligt alternativ till den klassiska toalettstolen. Många anser att en frihängande modell är mer diskret och hygienisk, eftersom det är enkelt att skura golvet under. En frihängande toalettstol brukar dock ha något högre kostnad än en vanlig.

Stor variation

Vad som passar bäst beror på ditt badrums planlösning, storlek och din preferens. Ska du bygga ett badrum från grunden så är det lättare att anpassa en mer unik toalettstol till badrummet.

Vi tänker på miljön

Idag använder moderna toalettstolar ungefär fyra till sex liter per spolning, medan äldre kan bruka tio liter vatten per spolning. Möjlighet att använda halvspolning har stor effekt på mängden vatten som förbrukas under ett år. Reglerna kring vilka material som får användas och andra regler förändras ständigt, vilket innebär att det är lätt att göra fel om man inte har koll på de senaste regeländringarna och rekommendationerna. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring de senaste regelverken och ser till att du inte får några onödiga överraskningar i framtiden för att du missat någon till synes oviktig detalj som i själva verket är betydelsefull.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vi bygger toaletter i hela Stockholm

Vi hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet!

Stor erfarenhet av toalettrenovering

Toalettstolen är så klart inte allt. Renovering i toalett och wc kan vara nödvändig för att åtgärda fel med till exempel spolningen. Fel kan vara att toaletten drar vatten hela tiden eller att spolningen inte fungerar över huvud taget. Ibland kan det åtgärdas enkelt genom att öppna locket till vattenbehållaren och titta på flottörventilen och vattenmängden.

Renovering eller byte av toalett

I vissa fall behöver packningen bytas. Det finns flera saker som kan vara orsaken till att en toalettstol inte fungerar som den ska. Oftast går det att åtgärda relativt enkelt, men ibland krävs det en större renovering eller en ny toalett. Kontakta oss om du befinner dig i Stockholmsområdet med omnejd och behöver hjälp med din toalett eller ditt badrum.

Allt inom Kakling & Plattsättningsarbeten

Vi har också erfarenhet av att installera bidéer, badkar, duschplatser och annat som relaterar till renovering av toalett och badrum.

Vi fixar din toalett oavsett var i Stockholm du bor

Du kan anlita oss om du bor till exempel i Norrtälje, Solna, Huddinge, Haninge eller andra områden som tillhör Stockholm. Hör bara av dig till oss med dina önskemål så kan du få en gratis offert.

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?