Kontakta Byggföretag i Stockholm

Vi är ett byggföretag som kan utföra allt inom nybyggnationer och renovering i toalett, badrum och tvättstuga. Vi har flera års erfarenhet av bland annat kakelsättning, klinkers och plattsättning. Vi finns i hela Stockholm och närliggande områden, till exempel Norrtälje, Vallentuna, Järfälla, Djursholm, Haninge, Nynäshamn och Älvsjö. När vi tillsammans fastslagit vad du vill ha och vad som behöver göras påbörjar vi arbetet för att skapa ditt drömbadrum. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta tag i din badrumsrenovering!

Bygga Badrum

Helhetslösningar för nybyggnation av badrum, tvättrum och toalett

Badrumsrenovering

Kakel, klinker, plattsättning och generella renoveringsarbeten

Totalentreprenad

Vi sköter projektledningen från början till slut

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






Är det dags att renovera?

Vi är en kompetent, erfaren och kundinriktad totalentreprenör i Stor-Stockholm som gör allt inom bygg, renovering & badrum. Våra byggare, plattsättare och hantverkare är välutbildade inom sina områden och har goda erfarenheter av branschen. Vi drivs av passion för att bygga och känner oss stolta över de projekt vi utför. När du anställer oss kan du vara trygg med att vi är riktigt duktiga på vad vi gör och projektet är inte avslutat förrän du är nöjd med vårt arbete!

Byggföretag i Stockholm Nyproduktion, tillbyggnad och badrumsrenovering av högsta kvalitet

Professionell byggfirma i Stockholm

Vi är ett komplett byggföretag som erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi ansvarar för projektledning mellan alla yrkesgrupper så att du slipper hitta och ta kontakt med olika företag. När du anställer oss får du tillgång till snickare, målare, golvläggare, plattsättare, rivare, markentreprenader, vvs-montörer, elektriker samt experter på gräv och ventilation. Du kan luta dig tillbaka och låta oss ansvara för allt!

En kontaktperson under hela vägen från start till mål 

Tryggheten med en totalentreprenör är att du har en kontaktperson hela vägen från start till mål. Tillsammans med din kontaktperson kan du diskutera dina önskemål innan, under och efter arbetet. Av oss får du en kostnadsfri offert, god planering och skickligare hantverkare. Vi håller vad vi lovar!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad händer om arbetet går över budget?

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

Hur går en badrums eller totalrenovering till?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är renovering av badrum ROT-berättigat?

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybygge Badrum i Villa Bromma

PK åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se