Badrumsrenovering i Sollentuna

När det är dags att renovera badrummet eller tvättstugan är det viktigt att vända sig till en seriös och noggrann byggfirma. På så sätt kan du vara säker på att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt och att du får det resultat som du vill ha. Vårt lokala byggföretag erbjuder totalrenovering av tvättstugor och badrum i Sollentuna samt Helenelund, Rotebro, Tureberg och Silverdal. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Badrum

Certifierade badrumsproffs med lång erfarenhet av renovering av badrum.

Renovera Tvättstuga

Vi hjälper er gärna med tvättstugerenovering. Kontakta oss för mer information.

100% Nöjd-Kund-Garanti

Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti på samtliga av våra projekt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Sollentuna Vi utför arbeten i bl.a. Fågelsången, Tureberg, Edsängen, Kärrdal, Edsberg & Edsviken

Vi bygger dina drömmars badrum

Hur du vill att ditt badrum ska se ut kan bara du bestämma. När du kontaktar oss vill vi gärna veta mer om ditt projekt och vilka behov du har. Därefter tar vi fram smidiga och skräddarsydda lösningar som passar dina behov och som ger dig ett badrum som du kan vara stolt över.

Våra tjänster

  • Renovera badrum med totalentreprenad
  • Smidiga lösningar för klinkers, plattsättning, kakel
  • Installation av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
  • Kommodskåp och bastu
  • Relaxavdelning

Duktiga hantverkare och fast tidsplan

En renovering av badrum eller tvättstuga kan vara ett mycket tidskrävande projekt beroende på omfattning. Därför gör vi vårt yttersta för att se till att du alltid får en fast tidsplan på alla arbeten. Vi håller tiden till punkt och pricka och ser till att du får ett badrum som du kan njuta av. Vi hjälper både fastighetsägare, privatpersoner och företag med skräddarsydda och konkurrenskraftiga lösningar.

Renoveringar för alla kundgrupper

Oavsett om du är fastighetsägare, företagare, privatperson eller sitter i styrelsen för en BRF kan vi hjälpa dig. Vi har renoverat stora industriella tvättstugor såväl som mindre privata tvättstugor och badrum i sommarstugor. Alla våra hantverkare har en lång och gedigen utbildning bakom sig och arbetar alltid enligt branschens alla regler. Med oss kan du känna dig trygg hela vägen till mål!

Trygg med vår 100 % nöjd kund garanti

Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med många olika kunder och önskemål. Det har inte bara gett oss erfarenhet och kunskap om olika behov, utan även en förståelse för allas unika anspråk. Vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen. Skulle det vara något du anmärker på ser vi till att stanna kvar och åtgärda det.

Professionell rådgivning hela vägen

Våra kompetenta och serviceorienterade hantverkare vet vikten av att ge dig bästa möjliga service. Därför ser vi inte bara till att komma ut på kostnadsfria hembesök eller ge dig en gratis offert, utan vi erbjuder även fri rådgivning och vägledning.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se