Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga på Lidingö

Bor du i Lidingö, Larsberg, Baggeby eller Dalenum och vill uppgradera ditt badrum? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi kan se till att sätta nytt kakel, bygga en fräsch dusch eller varför inte installera ett bubbelbadkar för extra lyx? Med oss bakom dig finns det ingenting som är omöjligt och för större och mer omfattande renoveringar erbjuder vi även totalentreprenad i egen regi. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Tvättstugerenovering

Certifierat VVS-företag med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Badrumsrenovering

Vi hjälper er gärna med er badrumsrenovering. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Renovering av Badrummet eller Tvättstugan på Lidingö?

Vi utför arbeten i bl.a. Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg & Skärsätra

Badrumsrenoveringar av skickliga yrkesproffs

Att renovera ett badrum eller en tvättstuga är en trixig uppgift. Här gäller det att få till rätt lutning på golvet, men också att bygga vattentätt och kunna hantera el och väta på ett och samma ställe. För att lyckas med uppgiften krävs inte bara kunskap, utan även yrkesskicklighet och erfarenhet. Anlita oss när det är dags att renovera och vi hjälper dig från början till slut.

Totalentreprenad av professionella hantverkare

Vår lokala byggfirma i Lidingö hjälper dig när det är dags att fräscha upp bostaden, företaget eller fastigheten. Vi renoverar både tvättstuga och badrum och erbjuder totalentreprenad för större renoveringsprojekt. Här hittar du duktiga och passionerade medarbetare som gör allt för att du ska kunna känns dig riktigt trygg och nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

Oavsett om du planerar att renovera badrummet helt, sätta klinikers och kakel eller installera kommodskåp kan du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget gäller även för privatpersoner som vill renovera eller bygga tvättstuga. Vi sköter hela ansökan och kontakten med Skatteverket medan du lutar dig tillbaka och fokuserar på annat. Naturligtvis får du alltid kostnadsfria offerter och hembesök.

Smidiga renoveringstjänster enligt dina önskemål

Du behöver inte planera att renovera hela badrummet eller tvättstugan för att kunna anlita oss, utan vi åtar oss även mindre arbeten för den som vill göra mycket på egen hand. Här kan vi t.ex. installera de vitvaror som du vill ha på plats eller installera golvvärme för behagligare utrymmen. Du bestämmer vad det är som du vill ha gjort och vi ser till att uppfylla dina förväntningar.

Kompetenta och trevliga hantverkare

För oss är det inte bara viktigt att slutföra din renovering med ett gott resultat, utan vi vill även vara en byggfirma som du känner dig säker med. Alla våra hantverkare har kompetens och utbildning som krävs, men de är också mycket trevliga, glada och serviceinriktade. 

Kontakta oss för rådgivning, frågor och funderingar eller bara för att bolla idéer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?