Renovera Badrum & Tvättstuga på Lidingö

Bor du i Lidingö, Larsberg, Baggeby eller Dalenum och vill uppgradera ditt badrum? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi kan se till att sätta nytt kakel, bygga en fräsch dusch eller varför inte installera ett bubbelbadkar för extra lyx? Med oss bakom dig finns det ingenting som är omöjligt och för större och mer omfattande renoveringar erbjuder vi även totalentreprenad i egen regi. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Tvättstugerenovering

Certifierat VVS-företag med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Badrumsrenovering

Vi hjälper er gärna med er badrumsrenovering. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags för en Renovering av Badrummet eller Tvättstugan på Lidingö? Vi utför arbeten i bl.a. Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg & Skärsätra

Badrumsrenoveringar av skickliga yrkesproffs

Att renovera ett badrum eller en tvättstuga är en trixig uppgift. Här gäller det att få till rätt lutning på golvet, men också att bygga vattentätt och kunna hantera el och väta på ett och samma ställe. För att lyckas med uppgiften krävs inte bara kunskap, utan även yrkesskicklighet och erfarenhet. Anlita oss när det är dags att renovera och vi hjälper dig från början till slut.

Totalentreprenad av professionella hantverkare

Vår lokala byggfirma i Lidingö hjälper dig när det är dags att fräscha upp bostaden, företaget eller fastigheten. Vi renoverar både tvättstuga och badrum och erbjuder totalentreprenad för större renoveringsprojekt. Här hittar du duktiga och passionerade medarbetare som gör allt för att du ska kunna känns dig riktigt trygg och nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

Oavsett om du planerar att renovera badrummet helt, sätta klinikers och kakel eller installera kommodskåp kan du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget gäller även för privatpersoner som vill renovera eller bygga tvättstuga. Vi sköter hela ansökan och kontakten med Skatteverket medan du lutar dig tillbaka och fokuserar på annat. Naturligtvis får du alltid kostnadsfria offerter och hembesök.

Smidiga renoveringstjänster enligt dina önskemål

Du behöver inte planera att renovera hela badrummet eller tvättstugan för att kunna anlita oss, utan vi åtar oss även mindre arbeten för den som vill göra mycket på egen hand. Här kan vi t.ex. installera de vitvaror som du vill ha på plats eller installera golvvärme för behagligare utrymmen. Du bestämmer vad det är som du vill ha gjort och vi ser till att uppfylla dina förväntningar.

Kompetenta och trevliga hantverkare

För oss är det inte bara viktigt att slutföra din renovering med ett gott resultat, utan vi vill även vara en byggfirma som du känner dig säker med. Alla våra hantverkare har kompetens och utbildning som krävs, men de är också mycket trevliga, glada och serviceinriktade. Kontakta oss för rådgivning, frågor och funderingar eller bara för att bolla idéer.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se