Renovera Badrum & Tvättstuga på Lidingö

Bor du i Lidingö, Larsberg, Baggeby eller Dalenum och vill uppgradera ditt badrum? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi kan se till att sätta nytt kakel, bygga en fräsch dusch eller varför inte installera ett bubbelbadkar för extra lyx? Med oss bakom dig finns det ingenting som är omöjligt och för större och mer omfattande renoveringar erbjuder vi även totalentreprenad i egen regi. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Tvättstugerenovering

Certifierat VVS-företag med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Badrumsrenovering

Vi hjälper er gärna med er badrumsrenovering. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Renovering av Badrummet eller Tvättstugan på Lidingö? Vi utför arbeten i bl.a. Bosön, Bodal, Dalenum, Baggeby, Larsberg & Skärsätra

  Badrumsrenoveringar av skickliga yrkesproffs

  Att renovera ett badrum eller en tvättstuga är en trixig uppgift. Här gäller det att få till rätt lutning på golvet, men också att bygga vattentätt och kunna hantera el och väta på ett och samma ställe. För att lyckas med uppgiften krävs inte bara kunskap, utan även yrkesskicklighet och erfarenhet. Anlita oss när det är dags att renovera och vi hjälper dig från början till slut.

  Totalentreprenad av professionella hantverkare

  Vår lokala byggfirma i Lidingö hjälper dig när det är dags att fräscha upp bostaden, företaget eller fastigheten. Vi renoverar både tvättstuga och badrum och erbjuder totalentreprenad för större renoveringsprojekt. Här hittar du duktiga och passionerade medarbetare som gör allt för att du ska kunna känns dig riktigt trygg och nöjd med resultatet. Kontakta oss så berättar vi mer!

  Nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

  Oavsett om du planerar att renovera badrummet helt, sätta klinikers och kakel eller installera kommodskåp kan du använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget gäller även för privatpersoner som vill renovera eller bygga tvättstuga. Vi sköter hela ansökan och kontakten med Skatteverket medan du lutar dig tillbaka och fokuserar på annat. Naturligtvis får du alltid kostnadsfria offerter och hembesök.

  Smidiga renoveringstjänster enligt dina önskemål

  Du behöver inte planera att renovera hela badrummet eller tvättstugan för att kunna anlita oss, utan vi åtar oss även mindre arbeten för den som vill göra mycket på egen hand. Här kan vi t.ex. installera de vitvaror som du vill ha på plats eller installera golvvärme för behagligare utrymmen. Du bestämmer vad det är som du vill ha gjort och vi ser till att uppfylla dina förväntningar.

  Kompetenta och trevliga hantverkare

  För oss är det inte bara viktigt att slutföra din renovering med ett gott resultat, utan vi vill även vara en byggfirma som du känner dig säker med. Alla våra hantverkare har kompetens och utbildning som krävs, men de är också mycket trevliga, glada och serviceinriktade. Kontakta oss för rådgivning, frågor och funderingar eller bara för att bolla idéer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här