Badrumsrenovering på Tyresö

Vi hjälper dig att renovera badrum & tvättstuga i din bostad på Tyresö till ett riktigt förmånligt pris. För du vet väl om att du kan göra avdrag för köpta renoveringstjänster? När vi utför renoveringsjobb åt kunder på Tyresö kan vi även applicera rot-avdrag direkt i samband med vår slutfaktura. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera WC & Toalett

Vi hjälper er gärna med byte eller toalett / WC vid behov. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Tyresö Vi utför arbeten i bl.a. Bollmora, Sofieberg och Hanviken till Älgö, Trångsund & Huddinge

Modern badrumsrenovering

Under årens lopp har vi utfört åtskilliga renoveringsjobb åt kunder runt om Tyresö och vårt upptagningsområde är tämligen stort. Vi åtar oss badrumsrenoveringar, tvättstugerenoveringar och installationer av vitvaror från Bollmora, Sofieberg och Hanviken till Älgö, Trångsund och Huddinge. En modern renovering av ditt badrum ger en nykänsla åt hela ditt hem och behöver du hjälp med val av kakel och klinker finns vi tillhands. Våra plattsättare har en gedigen känsla för färg och form, vilket kan vara till stor hjälp för att förnya ett badrum.

Förmånligt pris

Vi erbjuder alltid rimliga prislappar på våra tjänster inom renovering på och omkring Tyresö. Priserna återspeglar alltid den kvalitet vi står för och det förstklassiga resultat vi efterlämnar varje uppdrag. Du som kund kan med andra ord räkna med ett stort mervärde när du renoverar badrum eller tvättstuga med oss.

Tvättstugerenovering – bäst på Tyresö

Vi utför även all typ av renovering av tvättstugor åt kunder inom vårt upptagningsområde. Inte sällan anlitas vi av kunder som önskar få både badrum och tvättstuga renoverad på samma gång. Då är vi ytterst noga med att planera uppdraget i detalj för att säkerställa ett smidigt projekt och optimal arbetsgång. Tack vare vår interna kompetens inom de flesta av byggbranschens områden kan vi utföra kompletta renoveringar av tvättstugor. Våra skickliga snickare ser till att få konstruktioner på plats och firmans plattsättare står för kakling. Behöver du golvvärme fixar vi även den biten och självklart även vvs- och rörinstallation.

Nyttja ROT-Avdraget

Rot-avdraget gör att du dessutom får ett än billigare slutpris i samband med badrumsrenovering. Oavsett du bor i Älta, Fornudden eller Lindalen och letar efter ett förmånligt pris på renovering av badrum ser vi till att hjälpa dig. Hör av dig så berättar vi mer om rot-avdrag på renoveringsjobb!

Badrumsrenovering – din totalentreprenad

Badrum och tvättstugor är vår expertis som lokal byggfirma i Tyresö med omnejd, men vi erbjuder även kompletta renoveringstjänster. Du kan med andra ord anlita oss för helrenovering av huset, lägenheten eller sommarstugan. När vi renoverar badrum brukar vi ofta även hjälpa kunden med ytan som är belägen i anslutning till badrummet. Det kan till exempel vara en hallrenovering för att skapa en helhetlig känsla av renoveringen av badrummet. Andra gånger renoverar eller bygger vi bastu i anslutning till badrummet. Inte minst när kunden önskar ett badrum som påminner om en relaxavdelning!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se