Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering på Tyresö

Vi hjälper dig att renovera badrum & tvättstuga i din bostad på Tyresö till ett riktigt förmånligt pris. För du vet väl om att du kan göra avdrag för köpta renoveringstjänster? När vi utför renoveringsjobb åt kunder på Tyresö kan vi även applicera rot-avdrag direkt i samband med vår slutfaktura. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera WC & Toalett

Vi hjälper er gärna med byte eller toalett / WC vid behov. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Tyresö

Vi utför arbeten i bl.a. i Nytorp, Trinntorp, Tegelbruket & Ällmora.

Modern badrumsrenovering

Under årens lopp har vi utfört åtskilliga renoveringsjobb åt kunder runt om Tyresö och vårt upptagningsområde är tämligen stort. Vi åtar oss badrumsrenoveringar, tvättstugerenoveringar och installationer av vitvaror från Bollmora, Sofieberg och Hanviken till Älgö, Trångsund och Huddinge. En modern renovering av ditt badrum ger en nykänsla åt hela ditt hem och behöver du hjälp med val av kakel och klinker finns vi tillhands. Våra plattsättare har en gedigen känsla för färg och form, vilket kan vara till stor hjälp för att förnya ett badrum.

Förmånligt pris

Vi erbjuder alltid rimliga prislappar på våra tjänster inom renovering på och omkring Tyresö. Priserna återspeglar alltid den kvalitet vi står för och det förstklassiga resultat vi efterlämnar varje uppdrag. Du som kund kan med andra ord räkna med ett stort mervärde när du renoverar badrum eller tvättstuga med oss.

Tvättstugerenovering – bäst på Tyresö

Vi utför även all typ av renovering av tvättstugor åt kunder inom vårt upptagningsområde. Inte sällan anlitas vi av kunder som önskar få både badrum och tvättstuga renoverad på samma gång. Då är vi ytterst noga med att planera uppdraget i detalj för att säkerställa ett smidigt projekt och optimal arbetsgång. Tack vare vår interna kompetens inom de flesta av byggbranschens områden kan vi utföra kompletta renoveringar av tvättstugor. Våra skickliga snickare ser till att få konstruktioner på plats och firmans plattsättare står för kakling. Behöver du golvvärme fixar vi även den biten och självklart även vvs- och rörinstallation.

Nyttja ROT-Avdraget

Rot-avdraget gör att du dessutom får ett än billigare slutpris i samband med badrumsrenovering. Oavsett du bor i Älta, Fornudden eller Lindalen och letar efter ett förmånligt pris på renovering av badrum ser vi till att hjälpa dig. Hör av dig så berättar vi mer om rot-avdrag på renoveringsjobb!

Badrumsrenovering – din totalentreprenad

Badrum och tvättstugor är vår expertis som lokal byggfirma i Tyresö med omnejd, men vi erbjuder även kompletta renoveringstjänster. Du kan med andra ord anlita oss för helrenovering av huset, lägenheten eller sommarstugan. När vi renoverar badrum brukar vi ofta även hjälpa kunden med ytan som är belägen i anslutning till badrummet. Det kan till exempel vara en hallrenovering för att skapa en helhetlig känsla av renoveringen av badrummet. Andra gånger renoverar eller bygger vi bastu i anslutning till badrummet. Inte minst när kunden önskar ett badrum som påminner om en relaxavdelning!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?