Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Södertälje, Stockholm

Har tiden kommit för att fixa tvättstugan, renovera badrummet eller äntligen skapa den där relaxavdelningen i källaren du alltid dröm om? Kontakta vår firma i Södertälje idag!

Renovera Badrum & WC

Vi är en erfaren bygg- och plattsättningsfirma som arbetar i Södertälje och Nykvarn med omnejd, och som tar oss an alla uppdrag.

Tvättstugerenovering

Vi kan installera alla typer av vitvaror, inklusive tvättmaskiner, torkskåp och diskmaskiner.

Kakel- & Plattsättning

Lyxa till det lite extra med ett marmorbelagt golv eller extra snygga kakelväggar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstugor i Södertälje

Kontakta oss och berätta vad du vill göra så kan vi ge dig en kostnadsfri offert

Moderna och snygga badrum

Alla människor vistas mycket i badrummet och därför är det kul att göra det riktigt fräscht och funktionellt. Vi tar hand om allt det praktiska som rörläggning, plattsättning, klinkergolv och WC. Vill du göra badrummet modernt och behagligt? Varför inte låta oss installera golvvärme eller snickra till förvaringsskåp som både är snygga och praktiska. Vi erbjuder bland annat

  • Totalentreprenad av badrum och tvättstuga
  • Installation av vitvaror
  • Rörläggning och byte av WC och brunn
  • Montering av möbler och skåp
  • Golvläggning

Fixa en funktionell och trevlig tvättstuga

Att tvätta är väl inte världens roligaste, men med en snygg och välfungerande tvättstuga blir det hela lättare. Med hjälp av våra snickare blir allt anpassat efter ditt utrymme.

Fri offert och ROT-avdrag

Hos oss behöver du aldrig vara orolig för att budgeten ska dra i väg. Kontakta oss och berätta vad du behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort. Är du privatperson kan du också sänka kostnaderna rejält eftersom det går att få ROT-avdrag för det mesta.

Erfarna hantverkare i Södra Stockholm

Vi finns alltid när till hands för dig som bor i Södertäljeområdet, inklusive Nykvarn, Mariekäll, Glasberga. Järna, Mörkö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Norsborg, Blombacka, Bårsta, Karlhovshage, Brunnsän och Igelsta. Vill du genomföra en totalentreprenad kan vi anlita erfarna hantverkare från hela området åt dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?