Renovera Badrum & Tvättstuga i Sigtuna

Letar du efter en pålitlig och noggrann byggfirma i Sigtuna som kan hjälpa dig att renovera badrummet? Då har du kommit helt rätt! Vi är en mycket professionell och serviceorienterad byggentreprenad som hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare med renovering av såväl badrum som tvättstuga. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning för ditt projekt! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Tvättstugerenovering

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera WC & Toalett

Vi hjälper er gärna med byte eller toalett / WC vid behov. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Vad väntar du på? Låt oss hjälpa till med renoveringen och få rot-avdraget på ditt slutpris!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Pålitligt & noggrant byggföretag för badrum & tvättstuga i Sigtuna Vi utför arbeten i bl.a. Gränby, Arlanda, Uppsala, Knivsta, Brunna, Kungsängen, Bro & Krogsta.

Vi hjälper dig med professionell badrumsrenovering

Att renovera ett badrum på egen hand är en svår och tuff uppgift som kräver kunskap och erfarenhet. Lämna över projektet till oss så ser vi till att du får en renovering som är snabb, smidig och så bekymmersfri som möjligt. Vi arbetar lokalt i Sigtuna med fokus på Gränby, Arlanda, Uppsala, Knivsta, Brunna och Kungsängen, samt Bro och Krogsta.

Helhetslösningar för alla behov

Vi hjälper dig med en rad olika tjänster inom badrumsrenovering och tvättstugerenovering. Med oss kan du bland annat renovera WC och toalett, men också sätta in klinkergolv i badrummet, installera golvvärme, få hjälp med VVS-arbeten och rörinstallationer, samt installera torkskåp, diskmaskin, torktumlare, tvättmaskin och mycket mer. Vi bygger även bastu och relaxavdelning.

ROT-avdrag för privatpersoner i Sigtuna

Vi åtar oss både små och stora badrumsrenoveringar i Sigtuna och hjälper alla kundgrupper med fina och hållbara våtrum. Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader med hela 30 %. Vi tar enkelt ditt personnummer och därefter sköter vi all kontakt som krävs med Skatteverket. Luta dig tillbaka och låt vår byggfirma ro projektet i hamn!

Kostnadsfria offerter och rådgivning för alla behov

Vill du veta hur mycket din tvättstugerenovering kommer att kosta eller vill du veta pris på kommodskåp, bygge av bastu, plattsättning eller klinkergolv? Hör då av dig till oss direkt! Vi erbjuder inte bara kostnadsfria offerter och fasta prisförslag, utan kommer även ut på kostnadsfria hembesök för att titta närmare på förutsättningarna. Vi lyssnar till dina behov och uppfyller alla dina badrumsdrömmar.

100 % nöjd kund garanti

Vårt fokus ligger alltid på att du som kund blir nöjd med vårt arbete. Därför har vi tagit fram en 100 % nöjd kund garanti som du kan använda dig av. Våra duktiga och professionella hantverkare har kompetens för små såväl som mer omfattande renoveringar och hjälper dig från början till slut. Vi ser till att stanna kvar på arbetsplatsen tills du är helt nöjd med resultatet.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se