Bygga Badrum.se

Badrumsrenoveringar i Enköping

Befinner du dig i Enköping, Bålsta, Altuna, Grillby, Fjärdhundra, Bergvreten eller Håbo och är intresserad av att renovera ditt badrum och tvättstuga? Då står vi redo att ta oss an uppgiften. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom badrumsrenoveringar och har genom åren hjälpt både fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med fina våtrum att vara stolta över. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Dags för en tvättstugerenovering? Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti.

Renovera WC & Toalett

Vi kan även hjälpa er med renovering av er wc eller toalett. Hör av er!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Luta dig tillbaka och låt vår byggfirma ro projektet i hamn!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Enköping

Vi utför arbeten i bl.a. Bålsta, Altuna, Grillby, Fjärdhundra, Bergvreten eller Håbo

Totalentreprenör med helhetslösningar

Hela vitsen med att anlita en professionell byggfirma är att du ska kunna överlämna hela arbetet och veta att det är i trygga händer. Vårt lokala byggföretag i Enköping erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket innebär att vi har alla yrkesgrupper på plats “under ett och samma tak”. Här hittar du noggranna hantverkare, duktiga elektriker, kompetenta VVS-montörer och flexibla målare.

Vi hjälper dig att renovera tvättstugan i Enköping

En tvättstuga är något som höjer livskvaliteten och som gör det enklare att ta hand om vardagens bestyr, men för att tvättstugan ska komma till nytta gäller det att den är funktionell och praktisk. Vi skapar fina tvättstugor som håller länge och som är utrustade med alla nödvändigheter. Våra duktiga VVS-montörer och elektriker installerar torkskåp, tvättmaskiner, torktumlare, golvvärme och mycket mer.

Praktiska tjänster inom badrumsrenovering

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och vi hjälper dig gärna med hela eller delar av din renovering. Här hittar du helhetslösningar som passar de flesta, men vi kan också ta fram skräddarsydda lösningar för just dina behov.

  • Renovera badrum
  • Renovera tvättstuga
  • Plattsättning och klinkergolv
  • Installation av diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare
  • Bygga brunn och VVS-arbeten
  • Stenarbeten med marmor och natursten
  • Bygga bastu och relaxavdelning.

ROT-avdrag för privatpersoner

Som fastighetsägare och företag kan du vara säker på att få konkurrenskraftiga priser när du anlitar oss för badrums- och tvättstugerenovering. För privatpersoner finns möjlighet att nyttja ROT-avdraget, eftersom vi är registrerade för F-skatt. ROT-avdraget ser till att du sänker dina arbetskostnader med 30 %. Vi sköter ansökan medan du lutar dig tillbaka.

Pålitliga och närvarande hantverkare

Oavsett om du vill ha svar på frågor, råd om ditt projekt eller anlita oss för en renovering står vi redo att hjälpa dig. Våra noggranna och pålitliga hantverkare hjälper dig att besvara dina frågor och funderingar, men kan också se till att få ut en kostnadsfri offert. Behöver du vägledning eller hjälp att ta fram bästa materialet bistår vi med expertis även här.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?