Badrumsrenoveringar i Enköping

Befinner du dig i Enköping, Bålsta, Altuna, Grillby, Fjärdhundra, Bergvreten eller Håbo och är intresserad av att renovera ditt badrum och tvättstuga? Då står vi redo att ta oss an uppgiften. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom badrumsrenoveringar och har genom åren hjälpt både fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med fina våtrum att vara stolta över. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Dags för en tvättstugerenovering? Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti.

Renovera WC & Toalett

Vi kan även hjälpa er med renovering av er wc eller toalett. Hör av er!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

 Luta dig tillbaka och låt vår byggfirma ro projektet i hamn!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Enköping Vi utför arbeten i bl.a. Bålsta, Altuna, Grillby, Fjärdhundra, Bergvreten eller Håbo

Totalentreprenör med helhetslösningar

Hela vitsen med att anlita en professionell byggfirma är att du ska kunna överlämna hela arbetet och veta att det är i trygga händer. Vårt lokala byggföretag i Enköping erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket innebär att vi har alla yrkesgrupper på plats “under ett och samma tak”. Här hittar du noggranna hantverkare, duktiga elektriker, kompetenta VVS-montörer och flexibla målare.

Vi hjälper dig att renovera tvättstugan i Enköping

En tvättstuga är något som höjer livskvaliteten och som gör det enklare att ta hand om vardagens bestyr, men för att tvättstugan ska komma till nytta gäller det att den är funktionell och praktisk. Vi skapar fina tvättstugor som håller länge och som är utrustade med alla nödvändigheter. Våra duktiga VVS-montörer och elektriker installerar torkskåp, tvättmaskiner, torktumlare, golvvärme och mycket mer.

Praktiska tjänster inom badrumsrenovering

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och vi hjälper dig gärna med hela eller delar av din renovering. Här hittar du helhetslösningar som passar de flesta, men vi kan också ta fram skräddarsydda lösningar för just dina behov.

  • Renovera badrum
  • Renovera tvättstuga
  • Plattsättning och klinkergolv
  • Installation av diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare
  • Bygga brunn och VVS-arbeten
  • Stenarbeten med marmor och natursten
  • Bygga bastu och relaxavdelning.

ROT-avdrag för privatpersoner

Som fastighetsägare och företag kan du vara säker på att få konkurrenskraftiga priser när du anlitar oss för badrums- och tvättstugerenovering. För privatpersoner finns möjlighet att nyttja ROT-avdraget, eftersom vi är registrerade för F-skatt. ROT-avdraget ser till att du sänker dina arbetskostnader med 30 %. Vi sköter ansökan medan du lutar dig tillbaka.

Pålitliga och närvarande hantverkare

Oavsett om du vill ha svar på frågor, råd om ditt projekt eller anlita oss för en renovering står vi redo att hjälpa dig. Våra noggranna och pålitliga hantverkare hjälper dig att besvara dina frågor och funderingar, men kan också se till att få ut en kostnadsfri offert. Behöver du vägledning eller hjälp att ta fram bästa materialet bistår vi med expertis även här.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se