Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga i Norrtälje, Rimbo & Roslagen

Behöver du hjälp med badrumsrenovering eller tvättstugerenovering? Vänd dig till oss så får du en erfaren byggfirma som utför alla sorts byggnationer och renoveringar i området kring Norrtälje, Rimbo och Roslagen. Bor du i Älmsta, Almunge eller Lövsta? Inga problem, vi kommer gärna till dig! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Klinker- & Plattsättning

Vi arbetar med klinkergolv och annan plattsättning så som marmor och natursten.

Installation av Vitvaror

Vi hjälper er installera tvättmaskin, torktumlare, torkskåp eller diskmaskin!

VVS-Arbeten & Rörinstallationer

Vi arbetar med allt för ditt badrum eller din tvättstuga!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Vi kan allt inom Badrum- & Tvättstugerenovering i Norrtälje & Roslagen

Alltid skickliga hantverkare och garanterat bra resultat i Rånäs, Knutby, Edsbro eller Hallstavik

Ett badrum att trivas i

När du ska renovera badrummet har du chans att skapa ett badrum som passar just dig. Vi kan installera golvvärme för att du ska slippa frysa under årets kalla månader, stå för kakling om du vill ha det helkaklat och vi kan få det kommodskåp du önskar på plats.

Drömmer du om en relaxavdelning?

Att skapa en relaxavdelning hemma kan låta överdrivet och som något väldigt stort. Sanningen är att det går att komma långt bara genom att bygga en bastu och installera en jacuzzi. Hör av dig så tittar vi på olika lösningar!

Hör av dig till oss idag!

Hör av dig och få ett gratis kostnadsförslag!

Erfaren byggfirma med experter på plattsättning

Vi står för allt inom renovering, kakling, plattsättning och badrumsbyggen i Norrtälje, Rimbo & Roslagen!

Kunniga hantverkare som har koll på förarbetet

När du ska renovera badrummet kanske du tänker mest på hur det ska se ut, vad du vill ska finnas där och hur det ska fungera i vardagen. Det är bra, det är din roll! Du behöver inte veta något om tätskikt, flytspackling eller hur en brunn fungerar. Vi har snickare och andra hantverkare som har koll på läget och som tar hand om det.

Glöm inte att använda ROT-avdraget

När du anlitar oss för att renovera WC, toalett, källare eller göra en hallrenovering kan du använda ROT-avdraget. Det gäller för privatpersoner och oavsett om du finns i Rånäs, Knutby, Edsbro eller Hallstavik.

Du kan välja badrumsrenovering totalentreprenad

När du önskar det kan du anlita oss för totalentreprenad.

Du kan alltid få ett gratis kostnadsförslag

För att du ska kunna veta om våra kostnader passar din budget erbjuder vi alltid en gratis offert för alla olika projekt – stora som små.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?