Renovera Badrum & Tvättstuga i Norrtälje, Rimbo & Roslagen

Behöver du hjälp med badrumsrenovering eller tvättstugerenovering? Vänd dig till oss så får du en erfaren byggfirma som utför alla sorts byggnationer och renoveringar i området kring Norrtälje, Rimbo och Roslagen. Bor du i Älmsta, Almunge eller Lövsta? Inga problem, vi kommer gärna till dig! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Klinker- & Plattsättning

Vi arbetar med klinkergolv och annan plattsättning så som marmor och natursten.

Installation av Vitvaror

Vi hjälper er installera tvättmaskin, torktumlare, torkskåp eller diskmaskin!

VVS-Arbeten & Rörinstallationer

Vi arbetar med allt för ditt badrum eller din tvättstuga!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vi kan allt inom Badrum- & Tvättstugerenovering i Norrtälje & Roslagen Alltid skickliga hantverkare och garanterat bra resultat i Rånäs, Knutby, Edsbro eller Hallstavik

Ett badrum att trivas i

När du ska renovera badrummet har du chans att skapa ett badrum som passar just dig. Vi kan installera golvvärme för att du ska slippa frysa under årets kalla månader, stå för kakling om du vill ha det helkaklat och vi kan få det kommodskåp du önskar på plats.

Drömmer du om en relaxavdelning?

Att skapa en relaxavdelning hemma kan låta överdrivet och som något väldigt stort. Sanningen är att det går att komma långt bara genom att bygga en bastu och installera en jacuzzi. Hör av dig så tittar vi på olika lösningar!

Hör av dig till oss idag!

Hör av dig och få ett gratis kostnadsförslag!

Erfaren byggfirma med experter på plattsättning

Vi står för allt inom renovering, kakling, plattsättning och badrumsbyggen i Norrtälje, Rimbo & Roslagen!

Kunniga hantverkare som har koll på förarbetet

När du ska renovera badrummet kanske du tänker mest på hur det ska se ut, vad du vill ska finnas där och hur det ska fungera i vardagen. Det är bra, det är din roll! Du behöver inte veta något om tätskikt, flytspackling eller hur en brunn fungerar. Vi har snickare och andra hantverkare som har koll på läget och som tar hand om det.

Glöm inte att använda ROT-avdraget

När du anlitar oss för att renovera WC, toalett, källare eller göra en hallrenovering kan du använda ROT-avdraget. Det gäller för privatpersoner och oavsett om du finns i Rånäs, Knutby, Edsbro eller Hallstavik.

Du kan välja badrumsrenovering totalentreprenad

När du önskar det kan du anlita oss för totalentreprenad.

Du kan alltid få ett gratis kostnadsförslag

För att du ska kunna veta om våra kostnader passar din budget erbjuder vi alltid en gratis offert för alla olika projekt – stora som små.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se