Renovera Badrum & Tvättstuga i Saltsjöbaden

Vi är din självklara renoveringspartner när det gäller både badrum och tvättstuga. Bor du i eller omkring Saltsjöbaden & Älgö har du hittat helt rätt. Anlita oss till din kommande drömrenovering – alltid trygga och prisvärda tjänster. Vi berättar gärna mer om hur vi renoverar ditt badrum och ger dig olika alternativ som passar just ditt hem. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet inom badrumsrenovering.

Tvättstugerenovering

Få ordning på livet genom en funktionell tvättstuga som kan användas dagligen.

Platsbyggda Lösningar

Våra snickare kan bygga ett badrum eller tvättrum som fungerar för dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Saltsjöbaden & Älgö - Förstklassig badrumsrenovering i Saltsjöbaden, Hammarby Sjöstad & Eknäs

Proffsig badrumsrenovering i Saltsjöbaden

För oss som byggfirma är det av stor vikt att våra kunder känner sig trygga från dag ett. Därför erbjuder vi helt kostnadsfria hembesök inför en renovering av badrum & tvättstuga i Saltsjöbaden, Hammarby Sjöstad, Eknäs eller andra närliggande områden. En eller flera av våra hantverkare kommer ut och tar en närmare titt på jobbet som ska utföras.

Gratis hembesök

Våra hembesök ger oss en bättre bild av uppdraget och är en stor hjälp för att planera rätt från början. Det kan handla om att få en god bild av befintliga vvs-installationer, mätning för kommodskåp eller se på behov av flytspackling av golvytor. Hör av dig till oss för att boka gratis hembesök inför renovering av badrum eller tvättstuga!

Bygg relaxavdelning hemma

Är det kanske dags att förnya källaren och bygga ny relax i anslutning till tvättstugan? Vi är proffs relaxavdelningar och har på senare tid utfört tvättstugerenoveringar åt kunder i bland annat Saltsjö-Duvnäs och Gustavsvik. Varför inte passa på att installera en bastu som en del av din nya relaxavdelning i hemmet? Ett härligt bastubad är lyx för dig som vill koppla av hemma efter en vecka av jobb, stress och fullspikat schema. Behöver du vägledning inför bygge av bastu finns våra skickliga snickare till hands.

Klinker, kakel, golvvärme

Som en väletablerad aktör inom badrumsrenovering är vi experter på all typ av plattsättning. Du som anlitar oss för att renovera badrummet eller kanske en totalrenovering av hemmet är garanterad förstklassig kakling. Våra plattsättare är proffs på klinker, kakel samt sten i alla dess varianter. Oavsett du väljer marmor, natursten eller granit blir jobbet utfört med precision och noggrannhet i varje moment. Du som önskar golvvärme kan även beställa den tjänsten av oss då vi har auktoriserade medarbetare för utförandet. Vi berättar gärna mer om hur vi installerar golvvärme och ger dig olika alternativ som passar just ditt hem.

Begär gratis offert

Det ska vara enkelt att anlita oss för renovering av badrum & tvättstuga i Saltsjöbaden & Älgö. Därför kan du smidigt begära offert direkt på hemsidan och det är dessutom helt gratis. Vet du på förhand vad du önskar få hjälp med är det med andra ord bara att skicka in din förfrågan. Önskar du istället en dialog från starten är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi berättar då mer utförligt om våra tjänster och kan även erbjuda dig ett hembesök. Det sistnämnda är även det kostnadsfritt och du är garanterad transparenta prisuppgifter från dag ett.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se