Renovera Badrum & Tvättstuga i Upplands Väsby

Funderar du på att renovera hemma – kanske en enkel badrumsrenovering eller en mer omfattande helrenovering i Upplands Väsby? Du har kommit i rätta händer då vi är proffs på all typ av renovering. Välj oss för separata renoveringstjänster eller låt oss bli din renoveringsentreprenad i Järfälla, Danderyd, Sigtuna, Täby, Vallentuna eller Helenelund. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Specialist inom Badrum

Auktoriserad byggfirma med lång erfarenhet av badrum.

Tvättstugerenovering

Vi är bäst på renovering av tvättstugor i Upplands Väsby.

Renovera Våtrum

Vi har lång erfarenhet inom renovering av våtrum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Pålitlig renoveringsentreprenad i Upplands Väsby Vi utför arbeten i bland annat Danderyd, Vallentuna, Helenelund, Täby eller Järfälla

Fokus på kvalitet

Vi är en byggfirma som konsekvent alltid strävar efter kvalitet på alla plan. Ett uppdrag är aldrig avslutat förrän det att du som kund är 100% nöjd. Kundnöjdhet väger högt innanför våra väggar och vi sätter ett stort värde i varje enskild kund och uppdrag. När vi är ute på jobb används enbart kvalitetsmaterial och våra hantverkare vet exakt vad som krävs för ett förstklassigt resultat. Du som anlitar oss för att renovera ditt badrum eller göra om tvättstugan kan lita på kvalitet, kompetens och kunskap.

Kontakta oss för en gratis offert idag

Har du funderingar kring våra tjänster välkomnar vi alla typer av förfrågningar. Du får omgående svar från oss och en möjlighet att beställa ditt renoveringsuppdrag.

Prisvärda renoveringar Upplands Väsby

Oavsett du bor i Danderyd, Vallentuna, Helenelund, Täby eller kanske Järfälla är våra priser desamma. Vi erbjuder samma upplägg till kunder runt om Upplands Väsby och det spelar ingen roll hur “långt” vi behöver åka. Att renovera med oss är prisvärt och ger dig ett stort mervärde – framför allt då vi erbjuder följande:

  • fullservice – renoveringsentreprenad
  • yrkesskickliga hantverkare – hög kompetens
  • förmånliga priser – rot-avdrag

Ditt badrum blir som nytt!

Auktoriserade snickare, plattsättare

Du är i trygga händer från dag ett då våra medarbetare besitter hög kompetens och rätt behörighet. När vi utför vvs-installationer eller andra jobb i krävande utrymmen är det alltid auktoriserade medarbetare som skickas ut. Samma sak gäller vid plattsättning då alla våra hantverkare är certifierade för att utföra professionell kakling. Vi utbildar vår personal löpande eftersom det är av vårt stora intresse att ha kompetenta hantverkare med kunskap om nya tekniker. Något som även faller inom ramarna för vår firmas tänkande när det gäller innovation och hållbarhet. Vi strävar alltid efter hållbara och smarta lösningar!

Offert och förfrågan

Skulle du vilja få konkreta prisuppgifter på en badrumsrenovering, tvättstugerenovering eller totalrenovering kan du begära offert gratis. Du skickar in din förfrågan på offert direkt via hemsidan och kommer sedan inom kort att höra från oss. Gäller det ett större projekt; till exempel en husrenovering kan vi gärna boka in ett möte. Då har vi möjlighet att i detalj gå igenom dina behov och önskemål innan vi sätter ett fast pris. Konsultation eller hembesök är också helt gratis och vi garanterar pålitliga uppgifter från starten.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se