Badrumsrenovering i Danderyd & Djursholm

Badrum och tvättstuga har länge varit utrymmen som tidigare inte fått speciellt mycket uppmärksamhet, men under senare år har allt fler velat ha badrum som är moderna, stilrena och praktiska. Badrummet har blivit en plats där man kopplar av efter en lång dag eller där man vill börja sin morgon på bästa sätt. Vi hjälper dig att skapa snygga och hållbara badrum i Danderyd & Djursholm. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Auktoriserade badrumsproffs med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera Badrum

Vår expertis ligger inom badrumsrenoveringar. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader med hela 30%.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Danderyd med omnejd Vi utför arbeten i bl.a. Djursholm, Långängen, Svalnäs, Nora, SJöberg, Klingsta, Ekeby och Lahäll.

  Din lokala byggentreprenör i Danderyd & Djursholm

  När du anlitar oss kan du vara säker på att få arbetet gjort till punkt och pricka. Vi arbetar alltid enligt rådande branschregler och använder oss av beprövade metoder och professionella verktyg. Vårt fokusområde är Danderyd & Djursholm, men vi hjälper även kunder i Långängen, Svalnäs, Nora, SJöberg, Klingsta, Ekeby och Lahäll. Vi renoverar både tvättstugor såväl som badrum.

  Skapa en praktisk och snygg tvättstuga

  En tvättstuga bör vara fräsch och praktisk för att fylla sin funktion. Som fastighetsägare har du ett ansvar att se till att fastighetens tvättstuga är i gott skick och att allt fungerar som det ska. Vi hjälper både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner med smidiga och bekymmersfria renoveringar av tvättstugor. Här kan vi även installera golvvärme, hjälpa till med kakel och klinkers eller lägga marmor och natursten.

  Bekymmersfri badrumsrenovering för alla kundgrupper

  Ett fint och modernt badrum kommer inte bara att höja värdet på din bostad vid en eventuell försäljning, utan det kommer också att höja din livskvalitet. Vi lyssnar till dina behov och skapar dina drömmars badrum på ett litet kick.

  Våra Tjänster

  • Renovera badrum
  • Renovera WC och toalett
  • Installera tvättmaskin och torktumlare
  • Sätta klinkergolv, kakling, plattsättning
  • Bygga bastu
  • Badrumsrenovering med totalentreprenad

  Renovering av badrum och tvättstuga med totalentreprenad

  Med vår totalentreprenad i egen regi behöver du aldrig oroa dig för att anlita flera olika byggfirmor. Vi erbjuder projektledning från början till slut och hjälper dig således hela vägen. Vi tar hand om planeringen såväl som inköp av material och ser sedan till att börja bygga. Här hittar du både snickare, VVS-montörer, elektriker och målare – alla med stor kompetens och utbildning inom branschen.

  Kontakta oss för ett gratis prisförslag

  Vi förstår att du vill veta hur mycket din badrumsrenovering eller tvättstugerenovering kommer att kosta och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria prisförslag. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett hembesök för att höra mer om dina tankar och idéer!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här