Badrumsrenovering i Danderyd & Djursholm

Badrum och tvättstuga har länge varit utrymmen som tidigare inte fått speciellt mycket uppmärksamhet, men under senare år har allt fler velat ha badrum som är moderna, stilrena och praktiska. Badrummet har blivit en plats där man kopplar av efter en lång dag eller där man vill börja sin morgon på bästa sätt. Vi hjälper dig att skapa snygga och hållbara badrum i Danderyd & Djursholm. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Auktoriserade badrumsproffs med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera Badrum

Vår expertis ligger inom badrumsrenoveringar. Kontakta oss för mer info!

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader med hela 30%.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Danderyd med omnejd Vi utför arbeten i bl.a. Djursholm, Långängen, Svalnäs, Nora, SJöberg, Klingsta, Ekeby och Lahäll.

Din lokala byggentreprenör i Danderyd & Djursholm

När du anlitar oss kan du vara säker på att få arbetet gjort till punkt och pricka. Vi arbetar alltid enligt rådande branschregler och använder oss av beprövade metoder och professionella verktyg. Vårt fokusområde är Danderyd & Djursholm, men vi hjälper även kunder i Långängen, Svalnäs, Nora, SJöberg, Klingsta, Ekeby och Lahäll. Vi renoverar både tvättstugor såväl som badrum.

Skapa en praktisk och snygg tvättstuga

En tvättstuga bör vara fräsch och praktisk för att fylla sin funktion. Som fastighetsägare har du ett ansvar att se till att fastighetens tvättstuga är i gott skick och att allt fungerar som det ska. Vi hjälper både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner med smidiga och bekymmersfria renoveringar av tvättstugor. Här kan vi även installera golvvärme, hjälpa till med kakel och klinkers eller lägga marmor och natursten.

Bekymmersfri badrumsrenovering för alla kundgrupper

Ett fint och modernt badrum kommer inte bara att höja värdet på din bostad vid en eventuell försäljning, utan det kommer också att höja din livskvalitet. Vi lyssnar till dina behov och skapar dina drömmars badrum på ett litet kick.

Våra Tjänster

  • Renovera badrum
  • Renovera WC och toalett
  • Installera tvättmaskin och torktumlare
  • Sätta klinkergolv, kakling, plattsättning
  • Bygga bastu
  • Badrumsrenovering med totalentreprenad

Renovering av badrum och tvättstuga med totalentreprenad

Med vår totalentreprenad i egen regi behöver du aldrig oroa dig för att anlita flera olika byggfirmor. Vi erbjuder projektledning från början till slut och hjälper dig således hela vägen. Vi tar hand om planeringen såväl som inköp av material och ser sedan till att börja bygga. Här hittar du både snickare, VVS-montörer, elektriker och målare – alla med stor kompetens och utbildning inom branschen.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag

Vi förstår att du vill veta hur mycket din badrumsrenovering eller tvättstugerenovering kommer att kosta och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria prisförslag. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett hembesök för att höra mer om dina tankar och idéer!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se