Renovera Badrum & Tvättstuga i Bromma

Letar du efter en professionell byggfirma som kan hjälpa till med att renovera badrum, tvättstuga och toalett i Bromma med omnejd? Det spelar ingen roll om du ska renovera i Äppelviken, Ulvsunda, Blackeberg eller kanske Solna – vi är din självklara byggpartner och tar oss an uppdrag från både privatpersoner och företag! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Certifierade & Auktoriserade

Så du kan njuta av en prisvärd badrums- eller tvättstugerenovering!

Renovera WC & Toalett

Vi kan även hjälpa er med att renovera toaletten eller er WC! Kontakta oss idag för mer info!

Totalentreprenad

Vi erbjuder inom företaget helhetslösningar & entreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Bromma Vi utför arbeten i bland annat Äppelviken, Ulvsunda, Blackeberg eller kanske Solna

  Proffs på badrum & tvättstuga i Bromma

  Ett förändrat utseende på badrummet eller tvättstugan gör mycket för bostadens helhetskänsla. Kanske är tanken att skapa en relaxavdening i hemmet eller att helt enkelt göra om ett föråldrat badrum. Med oss som byggpartner kan du lita på ett förstklassigt jobb oavsett om det gäller installation av golvvärme och vitvaror eller en komplett kakling i badrummet.

  VVS-arbeten och rörinstallationer

  Tvättstugerenovering i Bromma eller andra närliggande områden är något vi frekvent utför åt lokala kunder. Vi har resurser och kompetens för att utföra alla typer av VVS-arbeten och rörinstallationer i samband med tvättstugerenovering. Varmt välkommen med din förfrågan på renovering av badrum och tvättstuga!

  Kakel och klinker

  Är det något vi kan är det plattsättning av alla dess slag där våra skickliga hantverkare lägger kakel och klinker på ett förstklassigt sätt. Vi hjälper dig gärna att välja rätt material till din badrumsrenovering eller vid plattsättning i tvättstugan. Marmor, natursten, granit eller andra material är vardagsmat för våra duktiga plattsättare.

  Plattsättning och renovering

  Vi är en etablerad lokal aktör inom plattsättning och renovering av badrum i Bromma, Alvik, Spånga och andra platser. Något som också innebär att vi har goda kontakter inom andra branschrelaterade områden. Goda samarbeten med andra lokala aktörer är en självklarhet för oss som byggfirma i Bromma.

  Kompetenta hantverkare

  Våra duktiga snickare, plattsättare, byggarbetare och vvs-arbetare utgör grunden för vår verksamhet. Vi är stolta att kunna räkna med en högst kompetent personalstyrka där samtliga är experter inom sitt specifika område. Självklart är vår personal utbildad och auktoriserad att utföra olika typer av renoveringsjobb – både när det gäller utförande och säkerhet.

  Noggrannhet och precision

  Oavsett om du anlitar oss för en totalrenovering av badrum & tvättstuga i Bromma eller endast behöver hjälp med plattsättning kan du lita på expertis. Vi månar om varje enskild kund och utför varje jobb med yttersta noggrannhet och precision. Vill du veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig så berättar våra medarbetare mer om badrumsrenovering med oss!

  Missa inte förmånligt rot-avdrag

  Du känner väl till att du kan göra avdrag på köpta och genomförda renoveringsjobb? Med det statliga rot-avdraget kan slutpriset på det utförda jobbet hamna så mycket som 30% lägre. Vi hjälper dig dessutom att sköta all pappersgöra som tillkommer rot-avdraget.

  Vi hjälper er med allt pappersarbete!

  Ett tips för att rot-avdraget på renovering ska appliceras på rätt sätt och i rätt tid är att ta upp detta med oss i en tidig fas. Då förbereder vi allt som gäller kring fakturering för att du som kund ska få ta del av avdraget redan på vår slutfaktura. Det innebär i praktiken att vi ansvarar för att presentera papper och dokumentation till Skatteverket. Själv kan du lugnt luta dig tillbaka och njuta av en prisvärd badrums- eller tvättstugerenovering!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här