Renovera Badrum & Tvättstuga i Bromma

Letar du efter en professionell byggfirma som kan hjälpa till med att renovera badrum, tvättstuga och toalett i Bromma med omnejd? Det spelar ingen roll om du ska renovera i Äppelviken, Ulvsunda, Blackeberg eller kanske Solna – vi är din självklara byggpartner och tar oss an uppdrag från både privatpersoner och företag! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Certifierade & Auktoriserade

Så du kan njuta av en prisvärd badrums- eller tvättstugerenovering!

Renovera WC & Toalett

Vi kan även hjälpa er med att renovera toaletten eller er WC! Kontakta oss idag för mer info!

Totalentreprenad

Vi erbjuder inom företaget helhetslösningar & entreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Bromma Vi utför arbeten i bland annat Äppelviken, Ulvsunda, Blackeberg eller kanske Solna

Proffs på badrum & tvättstuga i Bromma

Ett förändrat utseende på badrummet eller tvättstugan gör mycket för bostadens helhetskänsla. Kanske är tanken att skapa en relaxavdening i hemmet eller att helt enkelt göra om ett föråldrat badrum. Med oss som byggpartner kan du lita på ett förstklassigt jobb oavsett om det gäller installation av golvvärme och vitvaror eller en komplett kakling i badrummet.

VVS-arbeten och rörinstallationer

Tvättstugerenovering i Bromma eller andra närliggande områden är något vi frekvent utför åt lokala kunder. Vi har resurser och kompetens för att utföra alla typer av VVS-arbeten och rörinstallationer i samband med tvättstugerenovering. Varmt välkommen med din förfrågan på renovering av badrum och tvättstuga!

Kakel och klinker

Är det något vi kan är det plattsättning av alla dess slag där våra skickliga hantverkare lägger kakel och klinker på ett förstklassigt sätt. Vi hjälper dig gärna att välja rätt material till din badrumsrenovering eller vid plattsättning i tvättstugan. Marmor, natursten, granit eller andra material är vardagsmat för våra duktiga plattsättare.

Plattsättning och renovering

Vi är en etablerad lokal aktör inom plattsättning och renovering av badrum i Bromma, Alvik, Spånga och andra platser. Något som också innebär att vi har goda kontakter inom andra branschrelaterade områden. Goda samarbeten med andra lokala aktörer är en självklarhet för oss som byggfirma i Bromma.

Kompetenta hantverkare

Våra duktiga snickare, plattsättare, byggarbetare och vvs-arbetare utgör grunden för vår verksamhet. Vi är stolta att kunna räkna med en högst kompetent personalstyrka där samtliga är experter inom sitt specifika område. Självklart är vår personal utbildad och auktoriserad att utföra olika typer av renoveringsjobb – både när det gäller utförande och säkerhet.

Noggrannhet och precision

Oavsett om du anlitar oss för en totalrenovering av badrum & tvättstuga i Bromma eller endast behöver hjälp med plattsättning kan du lita på expertis. Vi månar om varje enskild kund och utför varje jobb med yttersta noggrannhet och precision. Vill du veta mer om hur vi jobbar? Hör av dig så berättar våra medarbetare mer om badrumsrenovering med oss!

Missa inte förmånligt rot-avdrag

Du känner väl till att du kan göra avdrag på köpta och genomförda renoveringsjobb? Med det statliga rot-avdraget kan slutpriset på det utförda jobbet hamna så mycket som 30% lägre. Vi hjälper dig dessutom att sköta all pappersgöra som tillkommer rot-avdraget.

Vi hjälper er med allt pappersarbete!

Ett tips för att rot-avdraget på renovering ska appliceras på rätt sätt och i rätt tid är att ta upp detta med oss i en tidig fas. Då förbereder vi allt som gäller kring fakturering för att du som kund ska få ta del av avdraget redan på vår slutfaktura. Det innebär i praktiken att vi ansvarar för att presentera papper och dokumentation till Skatteverket. Själv kan du lugnt luta dig tillbaka och njuta av en prisvärd badrums- eller tvättstugerenovering!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se