Renovera Badrum & Tvättstuga i Täby

När det är dags att renovera badrum eller tvättstuga står du inför ett stort projekt. Här är det mycket planering som krävs för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt och för att du ska få ett riktigt bra resultat. Vi rekommenderar att du överlämnar arbetet till experter, så att du kan fokusera på annat. Vi är en lokal byggfirma med fokus på Täby, Enerbyberg, Gribbylund med omnejd. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Våra kompetenta och serviceorienterade hantverkare vet vikten av att ge dig bästa möjliga service.

Tvättstugerenovering

Vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen.

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Som privatperson ansöka om ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Renovering av Badrum & Tvättstugor i Täby Vi utför arbeten i bl.a. Bollmora, Sofieberg och Hanviken till Älgö, Trångsund & Huddinge

Din seriösa byggfirma i Täby

Genom åren har vi fått möjlighet att hjälpa kunder inom hela Stockholmsområdet, men fokus ligger på Täby med omnejd. Du hittar våra projekt i bland annat Gribbylund och Enebyberg, men också i Täby Kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpängen och Ella Park. Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din badrums- och tvättstugerenovering.

ROT-avdrag för lägre arbetskostnader

Att renovera badrummet eller tvättstugan är för många ett mycket spännande projekt. Nu ska man äntligen få det precis som man vill ha och med alla de bekvämligheter man önskar. Dock kan en renovering också kosta en hel del, vilket många oroar sig över. Vår byggfirma är registrerade för F-skatt och därför kan du som privatperson ansöka om ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Helhetslöningar för företag, fastigheter och privatpersoner

Våra helhetslösningar för badrum och tvättstuga är omåttligt populära hos både fastighetsägare, företag och privatpersoner. Här hittar du en rad olika tjänster som du kan använda dig av och som gör att du kan designa ett våtrum som du verkligen blir stolt över.

Våra tjänster

  • Renovera badrum och tvättstuga
  • Installera tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
  • Installera diskmaskin och vitvaror
  • Dragning av el, avlopp och vatten
  • Plattsättning, kakling, klinkergolv
  • Golvvärme
  • Hallrenovering
  • Relaxavdelning och bygga bastu

Kompletta försäkringar som ger trygghet

Utöver vår 100 % nöjd-kund-garanti har vi också kompletta försäkringar som täcker upp om något oväntat skulle inträffa. Vårt företag har både allrisk- och ansvarsförsäkring och arbetar alltid enligt branschens alla regler. Efter ett utfört uppdrag gör vi även en kontrollbesiktning för att säkerställa att allt är i sin ordning. Med oss kan du alltså vara säker på att arbetet blir bra.

Beställ din offert idag!

Vill du renovera en redan befintlig tvättstuga eller bygga en helt ny till fastigheten eller villan? Kanske är det badrummet som behöver sig en uppdatering och bli mer modernt? Hör av dig till oss och berätta mer om ditt projekt så ser vi till att få ut en kostnadsfri offert. Svårare än så är det inte!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se