Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga i Täby

När det är dags att renovera badrum eller tvättstuga står du inför ett stort projekt. Här är det mycket planering som krävs för att arbetet ska gå så smidigt som möjligt och för att du ska få ett riktigt bra resultat. Vi rekommenderar att du överlämnar arbetet till experter, så att du kan fokusera på annat. Vi är en lokal byggfirma med fokus på Täby, Enerbyberg, Gribbylund med omnejd. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Våra kompetenta och serviceorienterade hantverkare vet vikten av att ge dig bästa möjliga service.

Tvättstugerenovering

Vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen.

30% Rabatt via ROT-Avdraget

Som privatperson ansöka om ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Renovering av Badrum & Tvättstugor i Täby

Vi utför arbeten i bl.a. Bollmora, Sofieberg och Hanviken till Älgö, Trångsund & Huddinge

Din seriösa byggfirma i Täby

Genom åren har vi fått möjlighet att hjälpa kunder inom hela Stockholmsområdet, men fokus ligger på Täby med omnejd. Du hittar våra projekt i bland annat Gribbylund och Enebyberg, men också i Täby Kyrkby, Uthamra, Hägernäs, Viggbyholm, Roslags Näsby, Skarpängen och Ella Park. Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din badrums- och tvättstugerenovering.

ROT-avdrag för lägre arbetskostnader

Att renovera badrummet eller tvättstugan är för många ett mycket spännande projekt. Nu ska man äntligen få det precis som man vill ha och med alla de bekvämligheter man önskar. Dock kan en renovering också kosta en hel del, vilket många oroar sig över. Vår byggfirma är registrerade för F-skatt och därför kan du som privatperson ansöka om ROT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Helhetslöningar för företag, fastigheter och privatpersoner

Våra helhetslösningar för badrum och tvättstuga är omåttligt populära hos både fastighetsägare, företag och privatpersoner. Här hittar du en rad olika tjänster som du kan använda dig av och som gör att du kan designa ett våtrum som du verkligen blir stolt över.

Våra tjänster

  • Renovera badrum och tvättstuga
  • Installera tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
  • Installera diskmaskin och vitvaror
  • Dragning av el, avlopp och vatten
  • Plattsättning, kakling, klinkergolv
  • Golvvärme
  • Hallrenovering
  • Relaxavdelning och bygga bastu

Kompletta försäkringar som ger trygghet

Utöver vår 100 % nöjd-kund-garanti har vi också kompletta försäkringar som täcker upp om något oväntat skulle inträffa. Vårt företag har både allrisk- och ansvarsförsäkring och arbetar alltid enligt branschens alla regler. Efter ett utfört uppdrag gör vi även en kontrollbesiktning för att säkerställa att allt är i sin ordning. Med oss kan du alltså vara säker på att arbetet blir bra.

Beställ din offert idag!

Vill du renovera en redan befintlig tvättstuga eller bygga en helt ny till fastigheten eller villan? Kanske är det badrummet som behöver sig en uppdatering och bli mer modernt? Hör av dig till oss och berätta mer om ditt projekt så ser vi till att få ut en kostnadsfri offert. Svårare än så är det inte!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?