Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga i Nacka & Saltsjö-Boo

Går du i djupa tankar om en omfattande badrumsrenovering hemma i din bostad? Då är det oss du ska prata närmare med. Vi är specialister på all typ av renovering av badrum och tvättstugor. Idag erbjuder vi renovering och byggtjänster till kunder runt omkring Nacka kommun med orter som till exempel Sickla, Björknäs, Finntorp, Eriksvik, Henriksdal, Ekudden, Saltsjöbaden och Solsidan. Bor du i närheten och önskar få hjälp med att renovera badrum, tvättstuga eller både och? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Auktoriserade rörmokare med lång erfarenhet.

Kompetenta hantverkare

Högst kompetent personalstyrka inom sitt specifika område.

Helhetslösningar

Vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar vid badrumsrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Professionell Renovering av Badrum & Tvättstuga i Nacka

Vi utför arbeten i bl.a. Sickla, Björknäs, Finntorp, Eriksvik, Henriksdal, Ekudden, Saltsjöbaden och Solsidan

Brett upptagningsområde – renovering badrum & tvättstuga

Vårt team av snickare, plattsättare och övriga hantverkare ser noga till att planera ett nytt uppdrag. Det gör att vi kan ha flera projekt igång samtidigt oavsett det gäller en badrumsrenovering i Saltängen, en tvättstugerenovering i Orminge eller ett bastubygge i Hedvigslund. Vi kommer gärna ut för ett hembesök om du önskar.

Begär offert gratis

Det kostar ingenting att få ett pris på önskad renovering och du kan enkelt begära offert direkt via hemsidan. Vi går igenom din förfrågan och återkommer omgående med offert på just den typ av badrums- eller tvättstugerenovering du önskar. Kom ihåg att nämna rot-avdrag om du vill att vi reducerar skatteavdraget direkt på din slutfaktura från oss. Då får du avdraget på vårt ordinariepris, vilket innebär att ditt slutpris blir avsevärt mycket billigare redan vid utförandet. Vi sköter dessutom all administration och presenterar avdraget för skatteverket.

Trivsam relaxavdelning i hemmet

Nu kan drömmen bli verklighet – varför inte låta oss hjälpa dig att skapa en härlig relaxavdelning hemma? Våra skickliga hantverkare har stor vana av att utföra den här sortens renovering av badrum och ger dig gärna tips. Renovera och förvandla badrummet eller tvättstugan till ett härligt SPA! En stressig vardag kräver lugn och ro hemma – då är en lyxig relax i badrummet helt rätt investering.

Klinker och golvvärme

Vi hjälper dig med allt från klinkergolv och golvvärme till installation av vitvaror eller bygge av bastu. I samband med badrumsrenovering har vi resurser att utföra alla ingående moment så som snickeri, vvs-arbeten och plattsättning.

Förnya din källare – renovera tvättstugan

Det klassiska hushållsarbetet är inte alltid ett roligt nöje – åtminstone inte för alla. Tvärtom kan det lätt kännas som att den stora tvätthögen aldrig tar slut. Att du dessutom tvingas utföra sysslan i en opraktisk tvättstuga gör det knappast mer lättsamt att ta sig an tvättberget.

Låt oss hjälpa er

Tipset är att lägga en peng och lite kreativitet på att renovera din källare och tvättstuga med oss. Vi utför alla moment om du önskar en helrenovering av tvättstugan, men kan även erbjuda separata tjänster såsom plattsättning eller kanske installation av ny tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?