Renovera Badrum & Tvättstuga i Nacka & Saltsjö-Boo

Går du i djupa tankar om en omfattande badrumsrenovering hemma i din bostad? Då är det oss du ska prata närmare med. Vi är specialister på all typ av renovering av badrum och tvättstugor. Idag erbjuder vi renovering och byggtjänster till kunder runt omkring Nacka kommun med orter som till exempel Sickla, Björknäs, Finntorp, Eriksvik, Henriksdal, Ekudden, Saltsjöbaden och Solsidan. Bor du i närheten och önskar få hjälp med att renovera badrum, tvättstuga eller både och? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Auktoriserade rörmokare med lång erfarenhet.

Kompetenta hantverkare

Högst kompetent personalstyrka inom sitt specifika område.

Helhetslösningar

Vi erbjuder totalentreprenad och helhetslösningar vid badrumsrenovering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Professionell Renovering av Badrum & Tvättstuga i Nacka Vi utför arbeten i bl.a. Sickla, Björknäs, Finntorp, Eriksvik, Henriksdal, Ekudden, Saltsjöbaden och Solsidan

Brett upptagningsområde – renovering badrum & tvättstuga

Vårt team av snickare, plattsättare och övriga hantverkare ser noga till att planera ett nytt uppdrag. Det gör att vi kan ha flera projekt igång samtidigt oavsett det gäller en badrumsrenovering i Saltängen, en tvättstugerenovering i Orminge eller ett bastubygge i Hedvigslund. Vi kommer gärna ut för ett hembesök om du önskar.

Begär offert gratis

Det kostar ingenting att få ett pris på önskad renovering och du kan enkelt begära offert direkt via hemsidan. Vi går igenom din förfrågan och återkommer omgående med offert på just den typ av badrums- eller tvättstugerenovering du önskar. Kom ihåg att nämna rot-avdrag om du vill att vi reducerar skatteavdraget direkt på din slutfaktura från oss. Då får du avdraget på vårt ordinariepris, vilket innebär att ditt slutpris blir avsevärt mycket billigare redan vid utförandet. Vi sköter dessutom all administration och presenterar avdraget för skatteverket.

Trivsam relaxavdelning i hemmet

Nu kan drömmen bli verklighet – varför inte låta oss hjälpa dig att skapa en härlig relaxavdelning hemma? Våra skickliga hantverkare har stor vana av att utföra den här sortens renovering av badrum och ger dig gärna tips. Renovera och förvandla badrummet eller tvättstugan till ett härligt SPA! En stressig vardag kräver lugn och ro hemma – då är en lyxig relax i badrummet helt rätt investering.

Klinker och golvvärme

Vi hjälper dig med allt från klinkergolv och golvvärme till installation av vitvaror eller bygge av bastu. I samband med badrumsrenovering har vi resurser att utföra alla ingående moment så som snickeri, vvs-arbeten och plattsättning.

Förnya din källare – renovera tvättstugan

Det klassiska hushållsarbetet är inte alltid ett roligt nöje – åtminstone inte för alla. Tvärtom kan det lätt kännas som att den stora tvätthögen aldrig tar slut. Att du dessutom tvingas utföra sysslan i en opraktisk tvättstuga gör det knappast mer lättsamt att ta sig an tvättberget.

Låt oss hjälpa er

Tipset är att lägga en peng och lite kreativitet på att renovera din källare och tvättstuga med oss. Vi utför alla moment om du önskar en helrenovering av tvättstugan, men kan även erbjuda separata tjänster såsom plattsättning eller kanske installation av ny tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se