Renovera Badrum & Tvättstuga i Uppsala

Är det dags för badrumsrenovering i ditt hus eller din lägenhet? Vi utför allt inom badrumsrenovering och tvättstugerenovering och vi arbetar i hela området kring Uppsala. Vi kommer lika gärna till dig som bor i Bålsta, Knutby eller Sigtuna som till dig som bor inne i Uppsala. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsrenovering

Genom att renovera badrummet skapar vi det du vill ha.

Tvättstugerenovering

Vi hjälper er renovera tvättstugan med funktionella ytor för vitvaror!

Plattsättning

Vi tar hand om alla steg i er nästa badrumsbyggnation med klinkergolv & kakling.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Specialister inom Badrum & Tvättstugor i Uppsala Vi utför arbeten i bland annat Knivsta, Heby, Tibble & Eriksberg

Hur ser ditt drömbadrum ut?

När det kommer till badrumsrenovering finns det en hel del saker som kan behöva göras. Vi kan renovera WC eller toalett, byta brunn, använda flytspackling och skapa ett tätskikt enligt konstens alla regler. Men hur ser din dröm ut? Vill du att vi ska installera golvvärme, bygga en bastu eller skapa ytor av natursten?

Kunniga hantverkare

Vi har skickliga snickare och experter på VVS-arbeten & rörinstallationer som kan utföra i stort sett vilka renoverings- och byggarbeten som helst. Vill du ha marmor, ett platsbyggt kommodskåp eller vill du passa på att göra en hallrenovering samtidigt som badrummet fixas? Inga problem – vi tar hand om det!

Skaffa egen relaxavdelning eller bastu i Uppsala

Erfaren byggfirma med certifierade hantverkare.

En modern tvättstuga i din källare

Att ta hand om tvätten kan kännas som ett arbete som aldrig tar slut. Med en nyrenoverad tvättstuga kan det trots allt kännas lite lättare. Vi kan renovera från grunden och även installera tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Vill du ha en diskmaskin installerad kan vi stå för det också.

Alltid kostnadsfri offert

När du håller på att planera är det alltid bra att få en uppfattning om vilka kostnaderna kommer bli. Hos oss är det alltid möjligt att få en offert utan kostnad.

Kontakta oss redan nu!

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag för din renovering!

Prisvärda renoveringar i Knivsta och Tierp

Vi gör det jobb du önskar – utan att det kostar för mycket.

Du kan använda ROT-avdraget!

Gäller ROT-avdraget om du ska renovera badrummet i Enköping eller bygga en ny tvättstuga i Storvreta eller Östhammar? Absolut! Så länge du är privatperson och arbetet görs i din bostad kan du använda ROT-avdraget och på det sättet sänka kostnaden.

Badrumsrenovering totalentreprenad – en smidig lösning

Vid ett större arbete kan du anlita oss för totalentreprenad. Då tar vi hand om att hitta rätt hantverkare för alla moment, och att samordna deras arbetsinsatser. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se