Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Närke & Örebro Län

Är det dags att renovera badrummet? Välkommen till oss! Vi är ett gäng erfarna badrumsexperter som hjälpt många företag, privatpersoner och BRF:er med lyckade nybyggnader och renoveringsarbeten. Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Berätta för oss om dina visioner så tar vi fram ett skräddarsytt lösningsförslag.

Montera WC & Toalett

Vi har lång erfarenhet inom montering av WC, Toaletter, Dusch, Bastu, Värmegolv m.fl.

Avlopp- & VVS-Service

Vi har mångårig erfarenhet av att kakla, lägga om rör, byta brunnar, spackla, måla om och annat som fräschar upp badrummet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Badrumsrenovering i Närke & Örebro Län

Hör av dig till oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Är det dags att fräscha upp badrummet?

Om du inte är en professionell rörmokare eller badrumsspecialist kan det vara svårt att veta när det är dags att renovera badrummet, tvättstugan, gästtoaletten eller andra våtutrymmen i hemmet. Ibland är det tydliga problem som måste åtgärdas, exempelvis läckage, trasiga rör och problem med toaletten. Det kan även finnas problem som inte syns med blotta ögat såsom skador på materialet, gamla rörledningar och sprickor i tätskikten. Därför kan det vara bra att låta en professionell badrumsfirma kika på det befintliga badrummets skick. Att åtgärda mindre skador är alltid bättre och billigare än att renovera vid omfattande läckage och fuktskador. Hör av dig till oss redan idag för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte eller ett platsbesök med någon av våra trevliga och kunniga medarbetare.

Nytt badrum i Örebro och Närke

Vi är en kundnära firma som utför badrumsrenoveringar i Örebro och Närke. Vi anlitas flitigt av kunder i Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt badrum!

Alltid säkra lösningar för ditt badrum

Renoveringar i badrum och andra våtutrymmen bör alltid utföras av en behörig och kompetent specialist. Utrymmen med vatteninstallationer och elektricitet kräver en våtrumscertifierad firma för att garantera att installationerna är säkra. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi följer det rådande regelverket. Vi prioriterar alltid säkerheten och ser till att du får ett badrum, tvättstuga eller en toalett som är funktionell, säker och fräsch. Hör av dig till oss för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?