Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Kumla, Närke

Behöver du hjälp med att fixa till badrummet eller tvättstugan? Vi är ett glatt och professionellt gäng som kan bygga, renovera och reparera allt som har med VVS, vitvaror, plattsättning, golvvärme, kakling och bastu att göra. 

Renovera Badrum & WC

Våra kompetenta och serviceorienterade hantverkare vet vikten av att ge dig bästa möjliga service.

Tvättstugerenovering

Vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen.

Bygga Bastu

Vi tar oss an helentreprenader av spa, våtrum, bastu och källare, såväl som mindre installationer och uppfräschningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstuga i Kumla, Närke

Kontakta oss gärna och ge oss information om vad du vill få gjort så återkommer vi men en kostnadsfri offert.

Professionell service för stort som smått

Hos oss hittar du duktiga hantverkare av alla de slag: plattsättare, elektriker, VVS-specialister, snickare mm. Till oss kan du vända dig om du behöver hjälp med exempelvis

  • Installation av vitvaror
  • Klinkergolv
  • Plattsättning
  • Rörinstallationer
  • Specialanpassade skåp

Ge ditt hus ett riktigt lyft

För dig som är husägare kan det vara riktigt roligt att fräscha upp källarlokalerna, badrummen och tvättstugan. Vi ser till att allt görs effektivt och säkert – oavsett om du vill installera torktumlare och tvättmaskiner, sätta upp skåp, lägga marmorgolv eller fixa en helt ny relaxavdelning. En väl genomförd renovering ska vara både funktionell och snygg och vi sätter alltid kundens nöjdhet i första rummet!

Bygg från grunden eller bevara det du har

Det roliga med att göra en renovering i badrum och källarutrymmen är att du kan välja en ny stil, bevara det som är snyggt och genomföra nya projekt – allt på en och samma gång. Vi ser till att du som bor i Kumla eller Närke med omnejd får precis det du vill ha.

Kontakta oss för fri offert

När du anlitar oss behöver du aldrig vara orolig för budgeten. För dig som är privatperson finns det också ROT-avdrag att få. Vi finns i ditt område! Vi arbetar i Kumla och Närke med omnejd, inklusive Örebro, Brånsta, Södra Mos, Hagaby, Hörsta, Sörby, Åbytorp, Brysta, Hallsberg, Hällabrottet, Norra Sanna, Julsta, Pålsboda och Hallsberg.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?