Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Roslagen

Välkommen till din lokala badrumsfirma i Roslagen! Vi har över 10 års erfarenhet av badrumsrenovering, tvättstugerenovering, plattsättning och liknande uppgifter. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt prisförslag och ett personligt rådgivningsmöte när du vill fräscha upp ditt badrum i villan, fritidshuset eller lägenheten.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är ett team certifierade och kunniga badrumsproffs som du kan anlita för allt som har med badrum och våtutrymmen att göra.

Montera WC & Toalett

Vi har lång erfarenhet inom montering av WC, Toaletter, Dusch, Bastu, Värmegolv m.fl.

Avlopp- & VVS-Service

Vi har hjälpt många kunder med stambyten, avloppsrenovering & rörspolning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Badrumsrenovering i Roslagen?

Hör av dig till oss för en gratis konsultation och ett kostnadsfritt prisförslag för ditt badrum.

Din badrumsentreprenör i Roslagen

Vi är ett lokalt badrumsföretag som utför allt från våtrums- till fasadarbeten med noggrannhet och punktlighet runt om i Roslagen. Vi anlitas flitigt av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm, Hallstavik, Uppland, Öregrund, Grisslehamn, Norrtälje, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk. Välkommen!

Från idé till färdigt badrum

Ett gammalt badrum med dåliga rör drar ner intrycket och värdet på hela fastigheten. Vår erfarna och professionella badrumsfirma kan snabbt laga och fräscha upp ditt badrum eller din toalett. Ett nyrenoverat badrum ökar trivseln i hemmet. Det kan även öka fastighetsvärdet om du planerar att sälja. Börja med att boka ett kostnadsfritt möte eller platsbesök där vi kan inspektera badrummets befintliga skick. Hos oss får du alltid ett skräddarsytt lösningsförslag utifrån dina önskemål och våtutrymmets behov. Vi förvandlar dina idéer och drömmar till verklighet.

Med badrum som expertis

Badrum och våtutrymmen är vår expertis. Vi är en våtrumscertifierad firma som garanterar att renoveringsarbetet utförs på ett säkert sätt. Du kan anlita oss för både stora och små renoveringsarbeten. Vi kan bland annat hjälpa dig att installera golvvärme, kakla om badrummet, byta brunnar, installera rör och belysning. Vi har ett brett kontaktnät med lösningsorienterade rörmokare, elektriker och plattsättare. Tillsammans ser vi till att du får det badrum som du drömmer om. Vid omfattande renoveringsarbeten kan du anlita oss på totalentreprenad.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?