Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Östergötland

Funderar du på att renovera tvättstugan, fräscha upp badrummet eller bygga en bastu i Östergötland? Välkommen till oss! Kontakta oss när du vill diskutera dina badrumsdrömmar. Hos oss får du alltid kostnadsfri rådgivning och en fri offert.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är en våtrumscertifierad firma med 10 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Östergötland.

Montera WC & Toalett

Vår badrumsfirma levererar fräscha och säkra toalettlösningar för dig som vill ha det allra bästa.

Avlopp- & VVS-Service

Du kan anlita oss för allt som har med avlopp och våtutrymmen att göra.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Badrum & VVS i Östergötland

Hör av dig till oss för en gratis konsultation och ett kostnadsfritt prisförslag för ditt badrum.

Din totalentreprenör i Östergötland

Vi utför stora och små uppdrag åt alla kundgrupper, inklusive privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vid nybyggnad och komplexa renoveringar rekommenderar vi att du anlitar oss på totalentreprenad där vi sköter hela byggprocessen. 

Vårt upptagningsområde täcker in Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Linköping, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. Välkommen!

Säkerheten framför allt

Säkerhet är A och O när vi renoverar badrum och våtutrymmen. Vår badrumsfirma har de certifikat och den behörighet som krävs för att utföra alla sorters renoveringsarbeten och nybyggnader i våtutrymmen där vatteninstallationer samsas med elektricitet. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med att arbetet utförs enligt rådande riktlinjer och branschkrav. Vi är ansvarsförsäkrade och garanterar att du får ett säkert och välfungerande badrum utan att tumma på estetiken.

Skräddarsydda lösningar för ditt badrum

Vill du byta ut duschkabinen, byta ut gamla rör, byta brunn, bygga en relaxavdelning, lägga nytt kakel eller installera ny belysning i badrummet? Inga uppdrag är för stora eller små för oss! Våra hjälpsamma och kunniga badrumsspecialister hjälper dig att välja material och tar fram en skräddarsydd lösning utifrån dina önskemål. Hör av dig till oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?