Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Motala & Mjölby, Östergötland

Vi är ett erfaret bygg- och plattsättningsföretag som har duktiga hantverkare i Motala och Mjölby med omnejd

Renovera Badrum & WC

Vi kan kakla om det, lägga värmeslingor i golvet och fräscha upp hela utrymmet på ett snabbt och säkert sätt.

Tvättstugerenovering

Det är skönt att ha en välfungerande tvättstuga. Vi kan enkelt installera tvättmaskin, torktumlare och torkskåp

Bygga Bastu

Renovering av bastu, spa & relaxavdelning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstugor i Motala & Mjölby i Östergötland

Börjar det bli dags att renovera badrummet och/eller tvättstugan, eller vill du bara installera ett nytt kommodskåp eller en tvättmaskin? Inga problem.

Fräscha badrum med snygg finish

Ett badrum ska vara enkelt att hålla fräscht, praktiskt att använda och gärna riktigt snyggt. Våra erfarna plattsättare kan hjälpa dig välja kakel och klinkergolv efter din personliga smak, och våra VVS-experter och snickare ser till att rören fungerar och att varje centimeter utnyttjas korrekt. När vi är klara med jobbet får du ett badrum som ser sprillans nytt ut, med flytspackling och tätskick som ger den perfekta finishen.

Proffsigt byggföretag i Östergötland

Det är en stor fördel att ha duktiga hantverkare nära till hands. Vi finns i hela Östergötland, inklusive Motala, Mjölby, Råssnäs, Varamon, Borenshult, Vedemö, Lundby, Edeby och Skänninge. Vi kan erbjuda många tjänster för badrum, tvättstuga och källare, exempelvis

  • VVS- och rörläggning
  • Vitvaror och skåp – installation och montering
  • Golvläggning och golvvärme
  • Totalentreprenad

Fixa en trevlig tvättstuga bekymmersfritt

Förutom installationen av tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och kanske till och med diskmaskin ser vi också till att din tvättstuga blir funktionell och trevlig. Vi prioriterar alltid säkerhet och ser till att allt fungerar som det ska.

Totalentreprenad för Motala och Mjölby med omnejd

Om du bor i Östergötland är en av de många fördelarna med att anlita oss att vi finns i närheten. Vi har experter inom alla områden som har med tvättstuga och badrum att göra och de kan enkelt ta sig till dig. Vill du satsa på en totalentreprenad kan vi ta hand om allt från grunden.

ROT-avdrag och kostnadsfri offert

Du ska inte behöva oroa dig för att kostnaderna springer i väg när du ska renovera badrummet eller tvättstugan. Därför erbjuder vi dig en gratis offert om du berättar vad du vill göra. Som privatperson kan du också få ROT-avdrag, vilket är bra för plånboken.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?