Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Göteborg & Västra Götaland

Är du på jakt efter en skicklig och kompetent badrumsfirma i Västra Götaland? Då har du kommit helt rätt. Berätta vad du behöver hjälp med för oss så återkommer vi med ett unikt lösningsförslag och en fri offert.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi är ett gäng trevliga och certifierade badrumsspecialister och rörmokare som ser fram emot att hjälpa dig att skapa det badrum som du drömmer om.

Montera WC & Toalett

Vi utför även våtrumsrenoveringar och toalettrenoveringar.

Avlopp- & VVS-Service

Vi har hjälpt många kunder med stambyten, avloppsrenovering & rörspolning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Badrumsrenovering i Västergötland?

Berätta för oss om dina önskemål så återkommer vi snabbt med en skräddarsydd lösning och ett kostnadsfritt prisförslag.

Nytt och fräscht badrum i Västra Götaland

Vår badrumsfirma har varit verksamma i över 10 år. Under den tiden har vi utfört många lyckade renoveringsarbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar runt om i Västra Götaland, bland annat i Göteborg, Herrljunga, Svenljunga och Sexdrega, Ulricehamn, Härryda, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal, Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen.

Anlita alltid en professionell och behörig badrumsfirma

Badrum och andra våtutrymmen är komplexa att renovera. Kombinationen av vatten och elektricitet är livsfarlig om den hanteras på fel sätt. Därför är det ytterst viktigt att du alltid anlitar en certifierad badrumsspecialist. Vår firma har våtrumscertifikat, vilket innebär att vi är behöriga att utföra våtrumsarbete enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Du som kund kan känna dig trygg att arbetet utförs på ett säkert och noggrant sätt enligt branschens regler.

Allt för ditt badrum – få en gratis offert!

Du kan anlita oss för allt som har med badrum och våtutrymmen att göra. Du kan anlita oss för plattsättning, platsbyggda skåp, brunnsbyte, duschmontering, belysning, kakling och mycket annat. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi vid större renoveringsarbeten. Då sköter vi hela renoveringsprocessen, från planering till färdigställande. Vi är självklart ansvarsförsäkrade, vilket ger både dig som kund och våra anställda trygghet. Säkerhet är A och O för vår badrumsfirma. Hör av dig till oss för en gratis konsultation och ett kostnadsfritt prisförslag för ditt badrum.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?