Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Mölndal & Göteborg

Välkommen till en specialist som kan hjälpa dig renovera tvättstugor, badrum och andra våtrum. Vi har hjälpt många kunder till lösningar som varit perfekta för dem. Vill du också få erfaren hjälp med att renovera ditt badrum eller en tvättstuga? Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Komplett & prisvänlig tvättstugerenovering med totalentreprenad i Göteborg!

Renovera Badrum

Kontakta oss idag för gratis och personlig rådgivning om renovering av badrum!

Renovera WC & Toalett

Vi tar hand om allt från ritning och materialinköp till byggnation och efterbehandling.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Renovera Badrummet eller Tvättstugan i Mölndal & Göteborg?

Vi utför badrumsrenovering i Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt m.m.

Våtrumsrenoveringar i Göteborg – våra tjänster:

 • Kakling
 • Flytspackling
 • Golvvärme
 • Plattsättning
 • Klinkergolv
 • Renovera & bygga relaxavdelning, bastu m.m.
 • Tätskikt
 • Klinkergolv
 • Installera vitvaror
 • VVS-arbeten & Rörinstallationer

Vi jobbar i Mölndal med närområden

Vår byggfirma är baserad i Mölndal men vi utför renoveringar i hela Göteborgsområdet, inklusive städer som Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt, Stallbacken, Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered, Åby och Stensjön. Vi jobbar för fastighetsägare, företag, villaägare, privatpersoner, stiftelser, offentliga aktörer och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar även med badrumsrenovering i Mölnlycke.

Enklare, smidigare och mer prisvärt med totalentreprenad

Oavsett om du har ett stort eller litet renoveringsprojekt blir det smidigare och mer kostnadseffektivt om du anlitar oss som totalentreprenör.

 • Du får en samordnad lösning med oss som enda ansvariga entreprenör
 • Du sparar tid och pengar genom att slippa hantera flera olika leverantörer
 • Projektet går snabbare genom vår projektledning som samordnar projektet

Använd ROT-avdraget för badrumsrenovering

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att renovera i ditt hem. ROT-avdraget innebär att du kan få tillbaka upp till 30% av totalkostnaden i form av skattereduktion. Kontakta oss för mer information om hur avdraget fungerar och för att få reda på om du har rätt att dra nytta av det.

Hör av dig till oss redan idag

Du är välkommen att ringa eller skriva till oss för konsultation om ditt renoveringsprojekt. Vi har vana att samordna allt från större renoveringar åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till mindre ytskiktsrenoveringar i källarbadrum. Av oss får du en kostnadsfri offert som detaljerat redovisar alla kostnader samt en tidsplan som innefattar alla tänkta arbetsmoment. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?