Bygga Badrum.se

Badrumsfirma i Västmanland

Behöver du en behörig och välrenommerad fasadfirma i Västmanland? Välkommen till oss! Vi har över 10 års erfarenhet av badrumsrenoveringar. Kontakta oss för en gratis offert!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi har den kunskap och behörighet som krävs för att genomföra även de mest komplexa badrumsrenoveringarna.

Montera WC & Toalett

Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som behöver hjälp att fixa toaletterna.

Avlopp- & VVS-Service

Vi har hjälpt många kunder med stambyten, avloppsrenovering & rörspolning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags för en Badrumsrenovering i Västmanland?

Börja med att boka ett kostnadsfritt möte eller platsbesök där vi kan inspektera badrummets befintliga skick.

Kundnära badrumsexperter i Västmanland

Vi arbetar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen. Vi garanterar punktlighet, noggrannhet och säkerhet vid alla typer av badrumsrenoveringar. Vi utför arbeten i stora delar av Västmanland, inklusive Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör.

Unika lösningar för ditt badrum

Alla badrum är unika och kräver därför skräddarsydda lösningar. Vi rekommenderar därför att du bokar en kostnadsfri konsultation eller ett platsbesök där vi kan inspektera ditt badrums skick. Vi lyssnar på dina önskemål och tar fram den bästa lösningen. Vi utför nybyggnad, renovering, mindre lagningar, målning, plattsättning, byte av brunn, installering av golvvärme, belysning och mycket annat. Vi renoverar även tvättstugor, bygger bastu och relaxavdelning. Våra lösningsorienterade badrumsproffs och rörmokare hjälper dig även att välja de material som passar bäst för just ditt badrum.

Behörig badrumsfirma med lång erfarenhet

Anlita alltid en certifierad och erfaren firma när du ska renovera våtutrymmen. Vatten och el kan vara en livsfarlig kombination om det hanteras på fel sätt. Säkerhet är A och O för vår badrumsfirma. Vi säkerställer att samtliga steg i byggprocessen följer noggranna säkerhetsangivelser. Resultatet är ett fräscht, välfungerande och säkert badrum. Vid omfattande projekt kan du anlita oss som totalentreprenör. Då sköter vi alla steg i byggprocessen, från planering till färdigställande. Under våra många år i badrumsbranschen har vi skaffat oss ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?