Renovera Badrum & Tvättstuga i Västerås

Letar du efter någon som kan renovera badrum i Västerås med omnejd? Du har kommit rätt! Vi är experter på badrumsrenovering, tvättstugerenovering och kan även bygga nya våtutrymmen vid behov. Du hittar oss i Västerås, men vi arbetar i hela närområdet, till exempel i Gustavsvik, Råby, Bäckby och Eriksborg-Hagaberg-Erikslund. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovering & Plattsättning

Vi arbetar med klinkergolv, kakling med mera

Installation av Golvvärme

Skapa ett behagligare rum med golvvärme!

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Vi erbjuder allt du kan behöva!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Proffs inom Badrum & Tvättstugor i Västerås Vi utför arbeten i bland annat Rönnby, Örnsta-Gryta, Hammarby, Sandgärdet, Malmaberg, Framnäs, Lillåudden eller Vetterstorp

  Låt en erfaren firma ta hand om renoveringen

  Vi är en erfaren bygg- och plattsättningsfirma från Västerås som kan utföra alla sorters renoveringar, plattläggningar byggen av badrum eller tvättstugor i Västerås med omnejd. Vi står självfallet för allt förarbete, som flytspackling, skapande av tätskikt, renovering av brunn med mera, och utformar rummen efter dina behov och önskemål.

  Det badrum du behöver

  Människor är olika och därför kan det skilja sig åt hur det bästa badrummet ser ut. Du ska såklart ha det som motsvarar vad du behöver, oavsett om det innebär att det är ett litet rum där du även har en tvättmaskin eller om du vill skapa en lyxig relaxavdelning med bastu.

  Drömmer du om marmor eller natursten i badrummet i Västerås?

  Varför inte installera golvvärme samtidigt? Vi kan hjälpa dig!

  Billigare arbetskostnad med ROT-avdrag

  Ska du bygga en ny tvättstuga i din källare och passa på att få en hallrenovering gjord samtidigt? Med ROT-avdraget blir arbetskostnaden billigare och kostnaden som helhet behöver inte bli så stor. Kontakta oss för att få reda på mer!

  Badrumsrenovering totalentreprenad – vi står för projektledningen

  När du anlitar oss i till exempel Rönnby, Örnsta-Gryta, Hammarby, Sandgärdet, Malmaberg, Framnäs, Lillåudden eller Vetterstorp kan du alltid välja totalentreprenad.

  Vi erbjuder kostnadsfri offert

  Hos oss kan du alltid få en offert helt utan kostnad, och utan att du förbinder dig till att anlita oss. På det sättet kan du få en uppfattning om vilka dina kostnader kommer bli och ha en chans att planera ditt projekt.

  Platsbyggda lösningar

  När det är vad som passar bäst kan våra snickare platsbygga det som behövs, till exempel ett kommodskåp eller smarta förvaringsutrymmen. Vi kan installera alla sorters vitvaror, som torktumlare, torkskåp eller en diskmaskin om du vill passa på att få det fixat samtidigt.

  Renovera WC eller toalett i Västerås

  Professionella lösningar skapade utifrån dina önskemål.

  Kontakta oss på en gång!

  Kontakta oss för att få din kostnadsfria offert!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här