Renovera Badrum & Tvättstuga i Västerås

Letar du efter någon som kan renovera badrum i Västerås med omnejd? Du har kommit rätt! Vi är experter på badrumsrenovering, tvättstugerenovering och kan även bygga nya våtutrymmen vid behov. Du hittar oss i Västerås, men vi arbetar i hela närområdet, till exempel i Gustavsvik, Råby, Bäckby och Eriksborg-Hagaberg-Erikslund. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovering & Plattsättning

Vi arbetar med klinkergolv, kakling med mera

Installation av Golvvärme

Skapa ett behagligare rum med golvvärme!

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Vi erbjuder allt du kan behöva!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Proffs inom Badrum & Tvättstugor i Västerås Vi utför arbeten i bland annat Rönnby, Örnsta-Gryta, Hammarby, Sandgärdet, Malmaberg, Framnäs, Lillåudden eller Vetterstorp

Låt en erfaren firma ta hand om renoveringen

Vi är en erfaren bygg- och plattsättningsfirma från Västerås som kan utföra alla sorters renoveringar, plattläggningar byggen av badrum eller tvättstugor i Västerås med omnejd. Vi står självfallet för allt förarbete, som flytspackling, skapande av tätskikt, renovering av brunn med mera, och utformar rummen efter dina behov och önskemål.

Det badrum du behöver

Människor är olika och därför kan det skilja sig åt hur det bästa badrummet ser ut. Du ska såklart ha det som motsvarar vad du behöver, oavsett om det innebär att det är ett litet rum där du även har en tvättmaskin eller om du vill skapa en lyxig relaxavdelning med bastu.

Drömmer du om marmor eller natursten i badrummet i Västerås?

Varför inte installera golvvärme samtidigt? Vi kan hjälpa dig!

Billigare arbetskostnad med ROT-avdrag

Ska du bygga en ny tvättstuga i din källare och passa på att få en hallrenovering gjord samtidigt? Med ROT-avdraget blir arbetskostnaden billigare och kostnaden som helhet behöver inte bli så stor. Kontakta oss för att få reda på mer!

Badrumsrenovering totalentreprenad – vi står för projektledningen

När du anlitar oss i till exempel Rönnby, Örnsta-Gryta, Hammarby, Sandgärdet, Malmaberg, Framnäs, Lillåudden eller Vetterstorp kan du alltid välja totalentreprenad.

Vi erbjuder kostnadsfri offert

Hos oss kan du alltid få en offert helt utan kostnad, och utan att du förbinder dig till att anlita oss. På det sättet kan du få en uppfattning om vilka dina kostnader kommer bli och ha en chans att planera ditt projekt.

Platsbyggda lösningar

När det är vad som passar bäst kan våra snickare platsbygga det som behövs, till exempel ett kommodskåp eller smarta förvaringsutrymmen. Vi kan installera alla sorters vitvaror, som torktumlare, torkskåp eller en diskmaskin om du vill passa på att få det fixat samtidigt.

Renovera WC eller toalett i Västerås

Professionella lösningar skapade utifrån dina önskemål.

Kontakta oss på en gång!

Kontakta oss för att få din kostnadsfria offert!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se