Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Kungsbacka & Göteborg

Välkommen till vårt byggföretag med specialistkompetens för bland annat renoveringar av våtrum. Vi har många års erfarenhet och vet att du vill ha ett snyggt, funktionellt och praktiskt slutresultat av din renovering. Har det blivit dags att renovera din tvättstuga eller ditt badrum? Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Hör av dig för konsultation och kostnadsfritt prisförslag till er nästa tvättstugerenovering!

Renovera Badrum

Tänker ni på ett nyrenoverat badrum eller en uppgraderad tvättstuga i Göteborg?

Renovera WC & Toalett

Vi tar hand om hela renoveringen från planering till genomförande!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovera Badrummet eller Tvättstugan kring Kungsbacka & Göteborg

Vi utför badrumsrenovering i Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck m.m.

En skicklig utförare av våtrumsrenoveringar i Göteborg

Vi erbjuder bland annat följande tjänster vid renovering av badrum och tvättstuga:

  • Kakling
  • Måleri
  • Flytspackling
  • Plattsättning
  • Lägga klinkergolv
  • Installera golvvärme
  • Installera vitvaror
  • Snickeri
  • El & VVS

Jobbar i Kungsbacka med omnejd

Vi jobbar i Kungsbacka och dess närliggande orter, inklusive Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv. Vi jobbar för en mängd olika kundgrupper, inklusive villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, stiftelser, offentliga aktörer och privatpersoner. Vi renoverar även badrum i Hovås.

Enkelt, smidigt & prisvärt som totalentreprenör

Det är enkelt, smidigt och prisvärt att använda oss som totalentreprenör vid renovering av badrum och tvättstuga. Vi tar hand om allt från ritning och materialinköp till byggnation och efterbehandling. Självklart med all den flexibilitet du ska kunna förvänta dig. Vi genomför de delar av arbetet som du vill att vi ska ta oss an. Med totalentreprenad slipper du oroa dig för alla detaljer och kan istället luta dig tillbaka och njuta av resultatet.

Dra nytta av prissänkningen du får med ROT-avdraget

För renoveringen av ett våtrum i din bostad kan du dra nytta av den lägre kostnad du får med ROT-avdraget. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om hur ROT fungerar.

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för gratis och personlig rådgivning om renovering av badrum och tvättstuga. Vi ger dig ett fast pris och en tidsplan som du kan lita på, allt sammanfattat i ett gratis prisförslag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt! Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?