Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Helsingborg & Skåne

Välkommen till vårt byggföretag som är specialiserade på renoveringar av våtrum. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom våra hantverk och levererar resultat som möter eller överträffar våra kunders förväntningar. Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum eller tvättstuga? Vill du kanske ha hjälp att bygga en relaxavdelning i källaren? Kontakta oss!

Renovera Tvättstuga

Kontakta oss så berättar vi hur vi på ett kostnadseffektivt sätt kan ta hand om din tvättstugerenovering!

Renovera Badrum

Badrumsrenoveringar i Helsingborg och närliggande områden i Skåne!

Renovera WC & Toalett

Behov av att uppgradera din WC eller en toa så det blir både modernt & bekvämt?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Renovering av Badrum eller Tvättstugor runt Helsingborg & Skåne!

Vi utför badrumsrenovering i Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp & Glumslöv

Tjänster för kompletta våtrumsrenoveringar

  • Kakling
  • Flytspackling & tätskikt
  • Snickeri & måleri
  • Installation av golvvärme
  • Bygge av relaxavdelning, tvättstuga, bastu, badrum m.m.
  • Installation av vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
  • Totalentreprenad för badrumsrenovering
  • El & VVS

Vi jobbar i Helsingborg och dess omnejd

Vi finns i Helsingborg och jobbar där samt i närliggande orter såsom Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp och Glumslöv. Vi jobbar för en mängd olika kundgrupper såsom företag, offentliga aktörer, villaägare, stiftelser & föreningar, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

ROT-avdraget – renovera hemmet billigare

Som privatkund har du möjlighet att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering av ditt badrum eller tvättstuga. Avdraget gör att du kan spara en del av kostnaderna och vi tar hand om ansökan till avdraget. Kontakta oss för mer information om reglerna för ROT-avdraget.

Enkel och prisvärd renovering med totalentreprenad

Anlita oss som totalentreprenör för din våtrumsrenovering och upplev en enkel, smidig och prisvärd renoveringsprocess. Vi tar helhetsansvar över projektet och du slipper bekymra dig om detaljerna. Vi ser till att allt blir klart enligt dina önskemål och målsättningar.

Kontakta oss för gratis konsultation

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert för ditt renoveringsprojekt. Vi står redo att svara på dina frågor och hjälpa till med planeringen av renoveringen så att den mynnar ut i ett lyckat slutresultat. Kompromissa inte med kvaliteten nästa gång du ska renovera ett våtrum, kontakta oss redan idag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?