Badrumsrenovering i Helsingborg & Skåne

Välkommen till vårt byggföretag som är specialiserade på renoveringar av våtrum. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom våra hantverk och levererar resultat som möter eller överträffar våra kunders förväntningar. Behöver du hjälp med att renovera ditt badrum eller tvättstuga? Vill du kanske ha hjälp att bygga en relaxavdelning i källaren? Kontakta oss!

Renovera Tvättstuga

Kontakta oss så berättar vi hur vi på ett kostnadseffektivt sätt kan ta hand om din tvättstugerenovering!

Renovera Badrum

Badrumsrenoveringar i Helsingborg och närliggande områden i Skåne!

Renovera WC & Toalett

Behov av att uppgradera din WC eller en toa så det blir både modernt & bekvämt?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering av Badrum eller Tvättstugor runt Helsingborg & Skåne! Vi utför badrumsrenovering i Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp & Glumslöv

  Tjänster för kompletta våtrumsrenoveringar

  • Kakling
  • Flytspackling & tätskikt
  • Snickeri & måleri
  • Installation av golvvärme
  • Bygge av relaxavdelning, tvättstuga, bastu, badrum m.m.
  • Installation av vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
  • Totalentreprenad för badrumsrenovering
  • El & VVS

  Vi jobbar i Helsingborg och dess omnejd

  Vi finns i Helsingborg och jobbar där samt i närliggande orter såsom Eskilsminne, Råå, Ramlösa, Laröd, Hittarp, Filborna, Husensjö, Gustavslund, Lynga, Påarp, Bårslöv, Välluv, Rydebäck, Fortunna, Möarp och Glumslöv. Vi jobbar för en mängd olika kundgrupper såsom företag, offentliga aktörer, villaägare, stiftelser & föreningar, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

  ROT-avdraget – renovera hemmet billigare

  Som privatkund har du möjlighet att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering av ditt badrum eller tvättstuga. Avdraget gör att du kan spara en del av kostnaderna och vi tar hand om ansökan till avdraget. Kontakta oss för mer information om reglerna för ROT-avdraget.

  Enkel och prisvärd renovering med totalentreprenad

  Anlita oss som totalentreprenör för din våtrumsrenovering och upplev en enkel, smidig och prisvärd renoveringsprocess. Vi tar helhetsansvar över projektet och du slipper bekymra dig om detaljerna. Vi ser till att allt blir klart enligt dina önskemål och målsättningar.

  Kontakta oss för gratis konsultation

  Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert för ditt renoveringsprojekt. Vi står redo att svara på dina frågor och hjälpa till med planeringen av renoveringen så att den mynnar ut i ett lyckat slutresultat. Kompromissa inte med kvaliteten nästa gång du ska renovera ett våtrum, kontakta oss redan idag. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här