Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Ystad, Skåne

Vi är en erfaren bygg- och plattsättningsfirma i Ystad, Skåne, som kan ta hand om allt du behöver vad gäller badrum, tvättstuga och relaxavdelning i källaren.

Renovera Badrum & WC

Vi kan hjälpa mig med alla typer av installationer av vitvaror och montering av kommodskåp och andra möbler.

Tvättstugerenovering

Vi tar oss an alla typer av uppdrag för både BRF och privatpersoner inom tvättrum.

Bygga Bastu & Spa

Oavsett vilken lokal du tänker renovera så kan vi se till att du får den där extra, lyxiga känslan i hemmet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstugor i Ystad, Skåne

Vill du renovera badrummet, bygga en tvättstuga eller installera en bastu? Bor du i Ystad med omnejd? Då finns vi alldeles runt hörnet!

Gör badrummet funktionellt och personligt

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet är det skönt och lite lyxigt att ha det riktigt fint i badrummet. Våra duktiga plattsättare kan hjälpa dig med att snygga till badrummet med kakel, klinkergolv eller golv i natursten och marmor. För frusna fötter har vi härliga värmeslingor, och vi monterar möbler och skåp i perfekt passform. Vi kan bland annat erbjuda:

  • VVS och rörläggning
  • Installation av vitvaror
  • Golv av klinker och natursten
  • Montering av kommodskåp och hyllor
  • Kakling och plattsättning

Tvättstuga till villa, lägenhet, fastighet eller kontor

Våra kunder finns i alla delar av Skåne, och vi arbetar med både privatpersoner och företag. En tvättstuga är alltid bekväm att ha nära till hands, och vi kan göra den både snygg och funktionell. Vi kan lägga ett nytt golv, kakla om, installera tvättmaskin och torkskåp samt snickra möbler för att allt ska passa perfekt.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Som privatperson har du möjlighet att få ROT-avdrag, och vi ger alla våra kunder en kostnadsfri offert innan vi sätter i gång. Vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss!

Skaffa ett SPA i hemmet

Nu kan du bjuda in vänner och familj på en härlig SPA-weekend i ditt eget hem. Vi renoverar källarlokaler och kan installera bastu för dig som bor i Skåne.

Professionell renoveringsfirma i Skåne

Vi har kunder i hela Skåne, inte minst i Ystad med omnejd, inklusive Gamla Staden-Sandskogen, Solbacken-Hälsobacken, Bromma, Öja, Bussjö, Edvinshem-Åkesholm, Nybrostrand, Köpingebro, Stora Herrestad, Bjäresjö, Balkåkra, Svarte, Snårestad och Ensligheten.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?