Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Trosa & Vagnhärad, Sörmland

Bor du i Trosa eller Vagnhärad i Sörmland med omnejd och behöver fixa till badrummet eller tvättstugan? Då har du hittat rätt.

Renovera Badrum & WC

Från små installationer till helentreprenader – hos oss hittar du specialister som sysslar med badrumsrenovering.

Tvättstugerenovering

Att ha en välfungerande tvättstuga är viktigt både för dig som är husägare eller har en hyresfastighet.

Bygga Bastu

Vi har många års erfarenhet av att bygga, reparera och renovera källarutrymmen, spa & relaxavdelning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstugor i Trosa & Vagnhärad, Södermanland

Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Specialister på badrum

Badrummet är ett av husets mest använda lokaler och det är viktigt att det både är funktionellt och snyggt. Vi ser till att toaletten och vitvarorna fungerar som de ska, lägger nya golv, kaklar väggar, installerar golvvärme och ser över rör och elektronik. Du får ett strålande fräscht badrum, oavsett om vi bygger det från grunden eller gör en helrenovering.

Våra Tjänster

  • VVS och rörläggning
  • Montering av skåp
  • Specialanpassade hyllor och förvaringsplatser
  • Plattsättning
  • Marmor- naturstens- och klinkergolv
  • Installation av vitvaror och bastu

Ge tvättstugan och källaren ett rejält lyft

Vi kan installera tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner och torkskåp, samtidigt som vi ser till att rör och elektronik är i toppskick. Om du vill satsa på en härlig relaxavdelning i källaren med golvvärme och bastu kan vi så klart fixa det också. Vi arbetar i bland annat Västerljung, Hunga, Hillersta, Nygård, Sille, Stundsund och Krymla, Öbolandet och Lagnöviken.

Fri offert på alla jobb

Kontakta oss och berätta vad du vill göra så kan vi ge dig en kostnadsfri offert. Är du privatperson går det också att få ROT-avdrag på de flesta jobben, och vi hjälper dig gärna med idéer och förslag. Vi har stor erfarenhet av fastigheter, lägenheter och villor i Sörmland och kan hjälpa dig på bästa sätt – alltid proffsigt och med ett leende på läpparna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?