Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Strängnäs & Mariefred, Sörmland

Är det dags att renovera badrummet? Att fixa till tvättstugan eller installera en bastu? Vi är ett erfaret bygg- och plattsättningsföretag som arbetar i Sörmland.

Renovera Badrum & WC

Våra duktiga hantverkare kan skräddarsy arbetet åt dig, och vi tar oss an alla typer av uppdrag för både företag och privatpersoner.

Tvättstugerenovering

Vår 100 % nöjd kund garanti säkerställer att du alltid är helt tillfredsställd innan vi lämnar arbetsplatsen.

VVS, Kakling & Golvläggning

Vi har stor expertis i allt som har med VVS, kakling, installation av vitvaror, golvläggning mm att göra

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum i Strängnäs & Mariefred, Södermanland

Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Snygga till badrummet enkelt och kostnadseffektivt

Ett badrum ska vara fräscht och funktionellt. Vi kan hjälpa mig med alla typer av installationer av vitvaror och montering av kommodskåp och andra möbler. Andra tjänster som vi tillhandahåller är

  • Golvläggning, inklusive sten- och klinkergolv
  • Byte av brunn, WC och rörläggning
  • Installera dusch, jacuzzi och badkar
  • Kakling och plattsättning

Lyxa till hemmet med eget SPA

Oavsett vilken lokal du tänker renovera så kan vi se till att du får den där extra, lyxiga känslan i hemmet. Vi kan lägga golvvärme för härligt behag, sätta nytt kakel av valfri design, skräddarsy förvaringsutrymmen och installera bastu. Kanske du till och med vill ha en hel relaxavdelning i källaren? Inga problem – det tar vi hand om åt dig!

Funktionell och trivsam tvättstuga

Att ha en tvättstuga i hemmet eller fastigheten gör livet lättare för alla. Vi kan installera tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och diskmaskin och våra duktiga snickare ser till att allt passar perfekt.

Bra priser och ROT-avdrag

För att du ska känna dig helt trygg erbjuder vi ett fritt kostnadsförslag när du kontaktar oss. Du som är privatperson kan också sänka kostnaderna genom ROT-avdrag, som gäller för de flesta tjänster.

Säkra och smidiga tjänster nära dig

Det finns ingenting som är omöjligt för oss. Smått som stort så kan vi hjälpa dig med allt du behöver för ditt badrum, din tvättstuga eller källare. Eftersom vi arbetar i Sörmland kan vi skicka hantverkare till dig som bor i bland annat Strängnäs, Ulvhäll, Abborreberget, Löt, Malmby, Mariefred, Åkers Styckebruk, Vansö, Ulvhäll, Stallarholmen, Västra Åkerby, Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta och Sundby park.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?