Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Nykvarn, Sörmland

Vill du fräscha upp badrummet eller tvättstugan hemma i ditt hus eller lägenhet? Bor du i Nykvarn med omnejd? Då har du kommit alldeles rätt.

Renovera Badrum & WC

Vi är specialister på renovering av badrum och WC med många års erfarenhet, och arbetar i hela området runt Södermanlands Län.

Tvättstugerenovering

Hos oss får du garanterat god service och hjälp med allt som har med tvättstugan att göra.

Bygga Bastu

Renovering av bastu, spa & relaxavdelning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum & Tvättstugor i Nykvarn, Södermanland

Kontakta oss för ett gratis prisförslag idag!

Proffs på allt i badrummet och källaren

Oavsett om du behöver en enklare installation eller totalentreprenad kan våra skickliga och erfarna hantverkare sköta jobbet smidigt och snyggt. Du kanske vill ha nya badrumsskåp, byta ut toaletten, sätta nytt kakel eller installera golvvärme? Det, och mycket till kan vi fixa. Vi är också vana vid att göra makeovers av hela källarutrymmen, inklusive att bygga en helt ny tvättstuga, en relaxavdelning eller att byta ut golven.

Alltid nära till hands

Vår kundkrets omfattar hela området runt Örebro och Närke, och vi utför arbeten i bland annat Turinge, Hökmossen, Ekudden, Södertälje, Berga Ö, Backrönet, Tuna, Sandviken, Sundsvik m.fl. Genom att alltid ha oss nära till hands kan du känna dig trygg med att vi är tillgängliga snabbt och kan hjälpa till med allt som behövs där du bor.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vill du få råd eller diskutera en idé? Med vårt kostnadsfria kostnadsförslag kan du själv avgöra vad du vill få gjort i lugn och ro, och vår kunniga personal kan hjälpa dig fatta alla de rätta besluten. Snart kan du få dina drömmars badrum, en snygg och praktisk tvättstuga eller en helrenoverad källare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?