Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Eskilstuna & Kungsör

Om du bor i Sörmland eller Västmanland, i exempelvis Eskilstuna och Kungsör med omnejd, och vill renovera badrummet, tvättstugan eller fixa till källaren så har du hittat rätt.

Renovera Badrum & WC

Vi är ett erfaret, lokalt bygg- och plattsättarföretag som kan göra allt som behövs.

Tvättstugerenovering

Att tvätta är kanske inte roligast i världen men med en fin och funktionell tvättstuga blir livet lättare.

Bygga Bastu & Relaxavdelning

Vi kan till exempel renovera hall och källare, installera bastu och montera snygga möbler och hyllor som ger det där lilla extra.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum i Eskilstuna & Kungsör

Kontakta oss och berätta vad du behöver så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Skaffa ett badrum med stil

Vi spenderar mer tid i badrummet än vi kanske tror – vissa så mycket som en timme om dagen. Därför är det härligt att ha ett snyggt och funktionellt badrum som gärna får ha vackert kakel, golvvärme och ett fint kommodskåp. Även små förändringar kan göra stor skillnad, exempelvis genom att byta ut en gammal toalett eller att fixa nya tätskikt för att motverka fuktskador.

En fin tvättstuga gör stor skillnad

Vi kan installera alla typer av vitvaror, inklusive disk- och tvättmaskin, torktumlare och -skåp, och snygga till väggar och golv med natursten och kakel.

Våra duktiga hantverkare kan bland annat fixa:

  • Plattsättning och kakling
  • Rörläggning och VVS
  • Byte av WC och brunn
  • Installation av vitvaror
  • Montering av skåp och förvaringsutrymme

ROT-avdrag och Fri offert

Vi kommer gärna med en kostnadsfri offert om du ger oss information om vad du behöver. Som privatperson kan du också få ROT-avdrag för att sänka omkostnaderna.

Relaxavdelning – himmelen i källaren

För dig som bor i Sörmland kan det vara underbart med en egen relaxavdelning i hemmet. Vi har hantverkare för allt: rörläggare, elektriker, snickare, installatörer mm.

En byggfirma nära dig

Vi har nöjda kunder i hela Sörmland med omnejd, inklusive Eskilstuna, Kungsör, Sörmland, Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta och Hällbybrunn. Vill du göra en totalrenovering kan vi snabbt hitta de rätta personerna för dig i området.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?