Badrumsrenovering i Trelleborg & Skåne

Välkommen till vårt byggföretag, en expert på renovering av våtrum så som tvättstugor och badrum. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster där vi kan ordna allt från planering till genomförande av renoveringen. Väntar ditt badrum eller tvättstuga på en uppdatering? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar och förvandla ditt hem till en plats du är stolt över. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Vi är en ledande byggfirma som har specialiserat oss på renoveringar av tvättrum!

Renovera Badrum

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation & få hjälp att realisera dina drömmar om ett nytt badrum!

Renovera WC & Toalett

Vill du uppgradera din WC eller en toa så det blir både modernt & bekvämt?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Renovera Badrummet eller Tvättstugan runt Trelleborg & Skåne? Vi utför badrumsrenovering i Tågarp, Skegrie, Snarringe, Åkarp, Gislöv, Västra Virestad, Haglösa, Kämping m.m.

  Professionella våtrumsrenoveringar – våra tjänster

  • Kakling och flytspackling
  • Plattsättning
  • Klinkergolv och natursten
  • Installation av golvvärme, kommodskåp m.m.
  • Bygge av relaxavdelningar med bastu
  • Snickeri
  • Tätskiktarbeten
  • Måleri

  Badrumsrenoveringar i Trelleborg med omnejd

  Vi jobbar i hela Trelleborg och dess närområden, inklusive Kyrkoköpinge, Mellanköpinge, Dalköpinge, Tågarp, Skegrie, Snarringe, Åkarp, Gislöv, Västra Virestad, Haglösa, Kämpinge och Höllviken. Våra tjänster riktar sig till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

  Spara pengar på renoveringen med ROT

  När du väljer att anlita oss för att renovera ditt badrum eller tvättstuga har du möjlighet att använda ROT-avdraget och få tillbaka en del av kostnaderna. Avdraget kan ge dig upp till 50 % besparing på din renovering och vi tar hand om allt pappersarbete. Reglerna för ROT-avdraget är enkla och vi står redo att hjälpa dig att använda det på bästa sätt.

  Smidig och enkel renovering med oss som totalentreprenör

  Genom att anlita oss som totalentreprenör för din badrums- eller tvättstugerenovering får du enklast möjliga lösning för din renovering. Hela projektet genomförs för att motsvara samma stränga kvalitetskrav, kostnaden samlas på en faktura och du sparar tid. Totalentreprenad är rätt val för stora och små renoveringar.

  Intresserad av en skickligt utförd våtrumsrenovering? Hör av dig!

  Kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi på bästa sätt kan ta oss an renoveringen av ditt våtrum, eller om du vill bygga till en relaxavdelning. Vi konsulterar gärna med dig om allt från materialval till layout. Självklart får du ett prisförslag helt utan kostnad. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här