Renovera Badrum & Tvättstuga i Nyköping

Har du behov av badrumsrenovering och letar efter en passande byggfirma? Vi har lång erfarenhet och hjälper dig gärna att renovera badrum eller utföra andra byggnationer eller renoveringar. Vi finns i Nyköping, men arbetar i hela trakten, så vi kör gärna ut till dig som finns till exempel i Högbrunn, Fågelbo, Isaksdal, Brandholmen, Malmbryggshagen eller Hamnen. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera WC eller toalett

Vi innehar rätt kompetens och lång erfarenhet.

Tvättstugerenovering

Vi skapar det tvättrummet du behöver!

Klinkergolv med golvvärme

Golvvärme är behagligt under kalla månader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Behov av en Badrumsrenovering i Nyköping? Vi utför arbeten i bland annat Arnö, Harg, Brandkärr, Stenkulla, Ekensberg & Nyköpingsområdet.

Låt din dröm bli verklig

Har du längtat efter en bastu eller rentutav en hel relaxavdelning där du kan slappna av? Våra snickare och hantverkare kan skapa det du önskar. Kanske känns det inte lika tråkigt att låta oss installera vitvaror som tvättmaskin, torktumlare, torkskåp eller diskmaskin om vi samtidigt installerar en jacuzzi och fixar ett kommodskåp.

Rent och fräscht med plattsättning

Helkaklade badrum har blivit alltmer populära, och vi står gärna för kakling om det är vad du önskar. Vi kan även lägga klinkergolv och stå för annan plattsättning. Resultatet blir ett fräscht rum som är lätt att rengöra, det är bara att spola av och låta vattnet rinna ner i din brunn. Lösningen passar också fint till tvättstugor.

Alla sorters VVS-arbeten & rörinstallationer i Nyköping

Låt oss installera dina vitvaror och slipp bekymmer!

Vi erbjuder badrumsrenovering totalentreprenad

Vill du bara ha tag på en snickare, eller på någon som är expert på flytspackling och tätskikt? Då är kanske inte totalentreprenad den bästa lösningen. Det passar bättre när du vill att vi ska ta hand om hela arbetet, från planering till färdigställande. Vi kan stå för projektledning och samordning av alla olika arbetsinsatser.

Installera golvvärme och slipp frysa

Passa på att installera golvvärme vid renoveringen och få ett behagligare rum, även under de kallare månaderna. Vi kan installera golvvärme även vid hallrenovering eller om vi gör vid din källare.

Hör av dig till oss redan nu!

Hör av dig och få ett kostnadsförslag helt gratis!

Drömmer du om marmor eller natursten?

Vi kan skapa det badrum eller den tvättstuga du önskar.

ROT-avdraget sänker arbetskostnaden

Du kan använda ROT-avdraget för renovering som utförs i Arnö, Harg, Brandkärr, Stenkulla, Ekensberg eller någon annanstans i Nyköpingsområdet.

Vi erbjuder gratis kostnadsförslag

När du planerar ett projekt är du såklart intresserad av att veta vilka kostnader det kan röra sig om. Vi erbjuder alltid en gratis offert, utan att du binder dig till något alls.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se