Bygga Badrum.se

Renovera Badrum & Tvättstuga i Nyköping

Har du behov av badrumsrenovering och letar efter en passande byggfirma? Vi har lång erfarenhet och hjälper dig gärna att renovera badrum eller utföra andra byggnationer eller renoveringar. Vi finns i Nyköping, men arbetar i hela trakten, så vi kör gärna ut till dig som finns till exempel i Högbrunn, Fågelbo, Isaksdal, Brandholmen, Malmbryggshagen eller Hamnen. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera WC eller toalett

Vi innehar rätt kompetens och lång erfarenhet.

Tvättstugerenovering

Vi skapar det tvättrummet du behöver!

Klinkergolv med golvvärme

Golvvärme är behagligt under kalla månader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behov av en Badrumsrenovering i Nyköping?

Vi utför arbeten i bland annat Arnö, Harg, Brandkärr, Stenkulla, Ekensberg & Nyköpingsområdet.

Låt din dröm bli verklig

Har du längtat efter en bastu eller rentutav en hel relaxavdelning där du kan slappna av? Våra snickare och hantverkare kan skapa det du önskar. Kanske känns det inte lika tråkigt att låta oss installera vitvaror som tvättmaskin, torktumlare, torkskåp eller diskmaskin om vi samtidigt installerar en jacuzzi och fixar ett kommodskåp.

Rent och fräscht med plattsättning

Helkaklade badrum har blivit alltmer populära, och vi står gärna för kakling om det är vad du önskar. Vi kan även lägga klinkergolv och stå för annan plattsättning. Resultatet blir ett fräscht rum som är lätt att rengöra, det är bara att spola av och låta vattnet rinna ner i din brunn. Lösningen passar också fint till tvättstugor.

Alla sorters VVS-arbeten & rörinstallationer i Nyköping

Låt oss installera dina vitvaror och slipp bekymmer!

Vi erbjuder badrumsrenovering totalentreprenad

Vill du bara ha tag på en snickare, eller på någon som är expert på flytspackling och tätskikt? Då är kanske inte totalentreprenad den bästa lösningen. Det passar bättre när du vill att vi ska ta hand om hela arbetet, från planering till färdigställande. Vi kan stå för projektledning och samordning av alla olika arbetsinsatser.

Installera golvvärme och slipp frysa

Passa på att installera golvvärme vid renoveringen och få ett behagligare rum, även under de kallare månaderna. Vi kan installera golvvärme även vid hallrenovering eller om vi gör vid din källare.

Hör av dig till oss redan nu!

Hör av dig och få ett kostnadsförslag helt gratis!

Drömmer du om marmor eller natursten?

Vi kan skapa det badrum eller den tvättstuga du önskar.

ROT-avdraget sänker arbetskostnaden

Du kan använda ROT-avdraget för renovering som utförs i Arnö, Harg, Brandkärr, Stenkulla, Ekensberg eller någon annanstans i Nyköpingsområdet.

Vi erbjuder gratis kostnadsförslag

När du planerar ett projekt är du såklart intresserad av att veta vilka kostnader det kan röra sig om. Vi erbjuder alltid en gratis offert, utan att du binder dig till något alls.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?