Renovera Badrum & Tvättstuga i Norrköping

Funderar du på att bygga en relaxavdelning med bastu eller bara att renovera ett badrum i din villa? Vänd dig till oss! Vi är en firma med lång erfarenhet av badrumsrenovering, tvättstugerenovering och även andra renoveringar och byggnationer. Vi arbetar framför allt i Norrköping, men kan även komma till dig som finns i närområdet, som i Ljunga, Kårtorp, Ingelsta, Gamla staden eller Ektorp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet.

Renovera WC & Toalett

Återställ rätt funktion på ett säkert sätt.

Platsbyggda Lösningar

Snickare bygger kommodskåp och annan inredning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Norrköping Vi utför arbeten i bland annat Arkösund, Brånnestad, Fiskeby eller Haga

  När du drömmer om marmor och natursten

  Vi kan lägga sten och stå för plattsättning, till exempel kan vi skapa ett badrum med marmor, natursten, klinkergolv eller kakling. I samband med att vi lägger nytt golv kan vi också installera golvvärme. Golvvärme skapar ett behagligare klimat i rummet och rekommenderas särskilt om du bygger badrum i en källare som lätt blir kylig.

  Skickliga hantverkare

  När du anlitar oss kan du lita på att det bara kommer certifierad personal som har rätt kunskap och erfarenhet av att utföra arbetet. Du behöver inte ha koll på sånt som hur en brunn, flytspackling eller tätskikt fungerar, utan det räcker med att du vet vilket slutresultat du önskar så tar vi hand om vägen dit.

  Kontakta oss idag!

  Kontakta oss redan idag och få en fri offert för din renovering!

  Trygg installation av vitvaror

  Ska du bygga eller renovera en tvättstuga är installationen av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin viktig, för att allt ska bli säkert. Du kan även passa på att låta oss installera en diskmaskin eller utföra andra arbeten när vi kommer ut till dig.

  Gratis offert – en självklarhet för oss

  För att du ska få en uppfattning om våra priser erbjuder vi alltid en gratis offert. På det sättet får du en chans att planera din renovering utifrån en rimlig bild av vilka kostnaderna kommer bli.

  Installera golvvärme och lägg klinkergolv i Norrköping

  Ditt badrum blir som nytt!

  Vill du passa på att göra en hallrenovering samtidigt?

  Inga problem, vi gör allt inom renovering, plattläggning och byggnation

  ROT-avdraget gör det billigare

  Funderar du på om ROT-avdraget gäller för renoveringar i Arkösund, Brånnestad, Fiskeby eller Haga? Det gäller för dig om du är privatperson och om arbetet utförs i din bostad.

  Lämna över till oss med badrumsrenovering totalentreprenad

  Vi erbjuder totalentreprenad med projektledning!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 010-555 91 16
   Mail: offert@bygga-badrum.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring badrum, tvättstuga och toalettrenovering

   Vad händer om arbetet går över budget?

   Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar - därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

   Hur går en badrums eller totalrenovering till?

   När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

   Är renovering av badrum ROT-berättigat?

   Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

   Vad behöver jag veta innan jag kontaktar er?

   Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte "läsa på" om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

   Johan N, Lidingö

   Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

   Styrelsemedlem, Värmdö

   När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

   Anna W, Årsta

   Våra senaste byggprojekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybygge Badrum i Villa Bromma

   Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

   Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

   Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

   Ny Tvättstuga i Nacka till bostadsrättsförening

   Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 010-555 91 16
    Mail: offert@bygga-badrum.se

    Offert? Klicka här