Renovera Badrum & Tvättstuga i Norrköping

Funderar du på att bygga en relaxavdelning med bastu eller bara att renovera ett badrum i din villa? Vänd dig till oss! Vi är en firma med lång erfarenhet av badrumsrenovering, tvättstugerenovering och även andra renoveringar och byggnationer. Vi arbetar framför allt i Norrköping, men kan även komma till dig som finns i närområdet, som i Ljunga, Kårtorp, Ingelsta, Gamla staden eller Ektorp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

VVS-arbeten & Rörinstallationer

Certifierade hantverkare med lång erfarenhet.

Renovera WC & Toalett

Återställ rätt funktion på ett säkert sätt.

Platsbyggda Lösningar

Snickare bygger kommodskåp och annan inredning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Duktiga inom Badrum & Tvättstugor i Norrköping Vi utför arbeten i bland annat Arkösund, Brånnestad, Fiskeby eller Haga

När du drömmer om marmor och natursten

Vi kan lägga sten och stå för plattsättning, till exempel kan vi skapa ett badrum med marmor, natursten, klinkergolv eller kakling. I samband med att vi lägger nytt golv kan vi också installera golvvärme. Golvvärme skapar ett behagligare klimat i rummet och rekommenderas särskilt om du bygger badrum i en källare som lätt blir kylig.

Skickliga hantverkare

När du anlitar oss kan du lita på att det bara kommer certifierad personal som har rätt kunskap och erfarenhet av att utföra arbetet. Du behöver inte ha koll på sånt som hur en brunn, flytspackling eller tätskikt fungerar, utan det räcker med att du vet vilket slutresultat du önskar så tar vi hand om vägen dit.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss redan idag och få en fri offert för din renovering!

Trygg installation av vitvaror

Ska du bygga eller renovera en tvättstuga är installationen av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin viktig, för att allt ska bli säkert. Du kan även passa på att låta oss installera en diskmaskin eller utföra andra arbeten när vi kommer ut till dig.

Gratis offert – en självklarhet för oss

För att du ska få en uppfattning om våra priser erbjuder vi alltid en gratis offert. På det sättet får du en chans att planera din renovering utifrån en rimlig bild av vilka kostnaderna kommer bli.

Installera golvvärme och lägg klinkergolv i Norrköping

Ditt badrum blir som nytt!

Vill du passa på att göra en hallrenovering samtidigt?

Inga problem, vi gör allt inom renovering, plattläggning och byggnation

ROT-avdraget gör det billigare

Funderar du på om ROT-avdraget gäller för renoveringar i Arkösund, Brånnestad, Fiskeby eller Haga? Det gäller för dig om du är privatperson och om arbetet utförs i din bostad.

Lämna över till oss med badrumsrenovering totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad med projektledning!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se