Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Malmö & Skåne

Välkommen till en lokal byggfirma i Malmö som erbjuder professionella badrums- och tvättstugerenoveringar. Vi har lång erfarenhet och är specialiserade på alla aspekter av renoveringar av våtrum, från planering och design till snickararbeten och VVS-installationer. Vi arbetar för att ge dig det badrum eller den tvättstuga du drömmer om. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Auktoriserade badrumsproffs med lång erfarenhet av renovering av tvättrum & tvättstuga.

Renovera Badrum

Vår expertis ligger inom badrumsrenoveringar. Kontakta oss för mer info!

Renovera WC & Toalett

Vill du uppgradera din WC eller en toa så det blir både modernt & bekvämt?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Dags att Renovera Badrummet eller Tvättstugan runt Malmö & Skåne?

Vi utför badrumsrenovering i Strandhem, Sibbarp, Holma, Västra Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga m.m.

Badrumsrenovering med modern teknik och design i Malmö med omnejd

Vi kan hjälpa dig med allt som krävs för att du ska få det våtrum du vill ha, till exempel plattsättning, kakling, flytspackling och installation av golvvärme samt val av kommodskåp och vitvaror. Vi erbjuder också materialval som klinkergolv, marmor och natursten och kvalitetssäkrade VVS-lösningar. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik och funktionell lösning som passar dina behov och önskemål.

Jobba med en erfaren våtrumsentreprenör

Våra snickare är erfarna och har stor kunskap om alla aspekter av badrumsrenovering. De arbetar noggrant och tar alltid hänsyn till dina önskemål och behov. Vi jobbar i hela Malmö med omnejd i orter som Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Västra Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp och närliggande områden.

Kvalitetssäkrade VVS-arbeten & Rörinstallationer

Kvalitetssäkrade VVS-arbeten och rörinstallationer är en viktig del av renoveringen av badrum och tvättstugor. Vi ger dig säkra och pålitliga lösningar för dina VVS-behov, med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet.

Kontakta oss och få din kostnadsfria offert

Vi finns här som ett bollplank för dig som vill diskutera en våtrumsrenovering med ett kunnigt bollplank. Kontakta oss och begär ut ett gratis prisförslag redan idag.

Nytt badrum eller tvättstuga med ROT-avdraget

Som privatkund kan du använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att renovera i din bostad. Du har då möjlighet att få slutpriset för renoveringen sänkt med upp till 30 procent. Du får gärna kontakta oss om du har några frågor om hur detta fungerar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?