Renovera Badrum & Tvättstuga i Linköping

Börjar det bli dags för badrumsrenovering eller längtar du efter en bastu? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Vi kommer lika gärna till dig som finns i Ullevi, Tornby, Mörtlösa eller Ekeholmen som till dig som finns i centrala Linköping. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Kakling & Plattsättning

Skapa ett helkaklat badrum.

Installera Golvvärme

Professionell installation av golvvärme!

Tvättstugerenovering

För ett funktionellt tvättrum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Vi kan Renovera Badrum i Linköping Arbetet utförs med rätt kompetens och stor erfarenhet!

Hur ska just ditt badrum se ut?

Vill du ha ett badrum i marmor med en stor relaxavdelning, eller vill du hellre ha ett litet och exklusivt i natursten? Kanske vill du bara ha ett badrum som bara känns helt vanligt? Vi utgår alltid från dina idéer och behov. Du kan passa på att anlita oss för att utföra hallrenovering eller åtgärda din källare samtidigt!

Alla sorters förarbeten

Vi kan stå för VVS-arbeten & rörinstallationer, flytspackling och skapande av tätskikt. Vi kan även se över befintligt tätskikt vid renovering. Vi kan byta ut eller renovera din brunn och renovera WC eller toalett. Vi kan dessutom skapa rätt förutsättningar för vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare eller torkskåp.

Hör av dig till oss på en gång!

Hör av dig till oss så skickar vi en gratis offert för ditt projekt!

Hantverkare med stor skicklighet

Våra hantverkare är alltid skickliga och har stora kunskaper. Du behöver inte oroa dig för att vi skickar någon som gör ett dåligt jobb. Vi har snickare som kan platsbygga förvaringsutrymmen, kommodskåp eller andra möbler, personer som är proffs på plattsättning och klinkergolv och självfallet har vi experter på VVS och rör.

Installera golvvärme och slipp frysa i vinter

En lösning du inte kommer ångra!

Du kan alltid få en gratis offert

Vi erbjuder alltid gratis offerter för olika projekt, både stora och små. Undrar du vad din renovering kommer kosta? Inga problem, med ett gratis kostnadsförslag får du möjlighet att se det.

ROT-avdraget, gäller det?

ROT-avdraget gäller för privatpersoner, men tyvärr inte för företag eller bostadsrättsföreningar. Dessutom behöver arbetet göras i din egen fastighet, till exempel din villa, ditt radhus eller ditt fritidshus. Med ROT-avdraget kan du få en betydligt lägre kostnad!

Badrumsrenovering totalentreprenad – enkelt för dig

Vi erbjuder totalentreprenad på arbeten i hela området, till exempel i Tannefors, Ånestad, Hackefors, Hjulsbro eller Västra Böckestad.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur mycket kostar det att renovera ett badrum?

Kostnaden beror naturligtvis på flera faktorer. Byggets eller renoveringens storlek samt materialen som används är av stor betydelse. Priset kan också variera beroende på vilken byggfirma du väljer. För att få en klar bild rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri offert.

Hur går det till när vi tar kontakt med er?

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Är badrumsrenoveringar ROT-berättigade?

ROT-avdraget står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De allra flesta byggen och renoveringar är därför ROT-berättigade. För att avdraget ska gälla krävs dock att du äger bostaden som renoveras eller byggs om. ROT-avdraget kan minska dina kostnader med hela 30 %.

Under vilken årstid bör man renovera badrummet?

Inomhusprojekt som badrumsrenoveringar, trapprenoveringar eller renovering av vardagsrum, hall eller tvättstuga kan ske i princip när som helst.  Om du är intresserad av att bygga exempelvis en altan är det självklart en god idé att satsa på sommarhalvåret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade PK när vi skulle bygga till ett uterum till våran 2plans villa i Nacka. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!

Jakob E, Nacka

Vi anlitade PK för att gjuta om våran betongplatta i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.

Styrelsemedlem, Värmdö

När vi behövde renovera vårt badrum i Gustavsberg så anlitade vi PK. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Karin T, Gustavsberg

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Nybyggd Altan till Villa Nacka

PK åkte ut till Nacka och hjälpte en villaägare med att bygga till ett trädäck till deras inglasade altan.

Badrumsrenovering Lägenhet Nacka

PK anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

Uterum till Fastighetsägare i Värmdö

Här kan ni se där vi hjälpte en privatperson ute i Värmdö med att bygga till ett uterum, trätrappa och räcke. 

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Christoffer Palmred
Projektledare

Nummer: 08-557 69 623
Mail: offert@bygga-badrum.se