Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Landskrona & Skåne

Välkommen till vårt byggföretag, bland annat specialiserat på renovering av tvättstugor, badrum och andra våtrum. Behöver du hjälp med en badrumsrenovering? Få en heltäckande, skräddarsydd lösning av oss och våra skickliga hantverkare. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Tvättstuga

Vi ger dig säkra och pålitliga lösningar för dina renoveringsbehov!

Renovera Badrum

Intresserad av en skickligt utförd våtrumsrenovering? Hör av dig!

Renovera WC & Toalett

Toalettrenoveringar i Landskrona med omnejd

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Funderat på att Renovera Badrummet eller Tvättstugan runt Landskrona & Skåne?

Vi utför badrumsrenovering i Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs m.m.

Vi och våra samarbetspartners har alla kunskaper som krävs

 • Kakling
 • Flytspackling
 • Golvvärme
 • Plattsättning
 • Byggen och renoveringar av bl.a. relaxavdelning, bastu, tvättstuga & badrum
 • Snickeri
 • Måleri
 • Tätskikt
 • Installationer av vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp m.m.
 • Byten av golvbrunn
 • VVS-arbeten & rörinstallationer

Renoveringar i Landskrona och närliggande områden

Vi är ett byggföretag med lokal förankring som jobbar i hela Landskrona. Vi tar dock också uppdrag i närliggande orter som Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Glumslöv, Rydebäck, Ålstorp och Saxtorpsskogen. Vi arbetar bland annat för bostadsrättsföreningar, stiftelser, villaägare, offentliga aktörer, fastighetsägare och privatpersoner. Vi utför renoveringsentreprenad för både små och stora projekt.

Lyckligare plånbok med ROT-avdraget

Du som är privatkund kan spara upp till 30 % på din renovering med hjälp av ROT-avdraget. Detta har du möjlighet till om du vill att vi ska renovera i din bostad. Om detta stämmer in på dig tar vi hand om avdragsansökan åt dig.

Enkel och prisvärd totalentreprenad

Anlita oss som totalentreprenör för din våtrumsrenovering för en enkel, smidig och prisvärd lösning. Du får allt från rådgivning till genomförande och kvalitetssäkring av ditt projekt från ett och samma företag. Slipp alla bekymmer och allt krångel med att anlita flera underentreprenörer och få ett lyckat resultat av oss.

Låt oss diskutera din renovering

Kontakta oss så berättar vi hur vi på ett kostnadseffektivt sätt kan ta hand om din våtrumsrenovering. All konsultation med oss är självklart helt kostnadsfri. Offerten du får av oss efteråt är såklart gratis den också. Du kan skriva eller ringa till oss och vi svarar på alla förfrågningar så snabbt vi kan. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?