Bygga Badrum.se

Badrumsrenovering i Malmköping & Flen, Sörmland

Är det dags att renovera badrummet eller tvättstugan – kanske till och med hela källaren?

Renovera Badrum & WC

Vi är ett erfaret byggföretag med stor expertis i allt som har med installationer, monteringar, bygge & reparationer att göra.

Tvättstugerenovering

Vi kan installera alla vitvaror som tvättmaskiner och torktumlare, men också göra rum för torkskåp och diskmaskin.

Kakel & Klinkergolv

Våra erfarna snickare kan anpassa förvaring och skåp efter lokalen, och våra plattsättare är duktiga på kakel och klinkergolv.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Badrum i Malmköping & Flen, Södermanland

Redo att boka fri offert? Kontakta oss idag via formuläret idag!

Nytt badrum i Sörmland

Vi finns nära dig som bor i bland annat Malmköping, Lundby, Remna, Sveaborg, Flen, Flensby, Mellösa, Hällefors, Mellösa, Orrhammar, Skebokvarn och mer. Våra duktiga hantverkare är redo att fixa ditt badrum – allt från mindre installationer och byte av exempelvis WC till nya rörläggningar eller golvvärme. Kanske du vill satsa på en totalentreprenad? Inga problem, vi har experter tillhanda.

Gör tvättstugan trevlig och trendig

En tvättstuga ska så klart göra jobbet. Med en snygg lokal blir tvättandet lite roligare – kanske med ett vackert klinkergolv eller en värmeslinga för kalla dagar? Med ett nytt kakel i en eller flera vackra färger sätter du pricken över i:et.

Skaffa eget SPA

Vad kan vara lyxigare än att ha ett eget relaxutrymme i hemmet? Det passar särskilt bra i källarlokaler där vi kan renovera utrymmet, lägga nya tak, sätta plattor och installera bastu – allt för en skön och avkopplande upplevelse.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Bor du i Vingåker eller Katrineholm med omnejd kan vi snabbt vara på plats. Kontakta oss gärna och delge vad du skulle vilja få gjort, så kommer vi snart med en gratis offert. Vi kan också ge dig förslag och idéer om du är osäker på vad du vill välja. Vi jobbar med lägenheter, hus, fastigheter och kontor. Är du privatperson kan du dessutom sänka kostnaderna med hjälp av ROT-avdrag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Vanliga frågor

Inför en badrumsrenovering, tvättstugerenovering och toalettrenovering finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna.

Vi jobbar alltid för att hålla budgeten som vi kommit överens om. Med vår långa erfarenhet har vi bra koll på hur mycket material och utförande kostar – därför är det sällan som slutpriset skiljer sig från budgeten. I de få fall då något oförutsett inträffar som kan öka kostnaden är vi tydliga med att förklara och berätta det för dig i god tid. Enligt Konsumenttjänstlagen får näringsidkare inte gå över 15 % av den satta budgeten, vilket vi såklart följer. Men det är som sagt väldigt sällsynt att budgeten inte hålls.

När du tagit kontakt med oss får du en kontaktperson som kommer att vara ansvarig för ditt projekt. Ni börjar med att diskutera dina funderingar, behov och önskemål. Du får ett prisförslag samt rekommendationer från kontaktpersonen och om ni är överens kan bygget börja. Du kan alltid diskutera eventuella frågor som kommer upp under arbetets gång. Vi kommer inte att räkna din renovering som färdig förrän du är nöjd!

Nästan alla typer av renoveringsjobb i badrum, tvättstuga och toalett är ROT-berättigade. Med ROT-avdrag kan du spara upp till 30 % av totalkostnaden. Kontakta oss gärna om du har fler frågor eller gå in på Skatteverkets hemsida och läs mer. Om du vill kan vi hjälpa dig med ROT-ansökan.

Vi är experter inom renovering och det är därför du anlitar oss. Därför behöver du inte “läsa på” om detaljerna kring arbetet. Det skadar dock så klart aldrig att vara insatt. Det viktigaste är att du har en idé eller vision om vad du vill förändra eller renovera. Vi ger dig sedan en offert som du kan läsa igenom i lugn och ro. Du är så klart alltid välkommen att komma med frågor eller förtydliganden.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Johan N
Lidingö
Read More
Vi anlitade Badrumsbyggarna när vi skulle renovera 2 badrum i våran 2plans villa i Lidingö. Deras projektledare och hantverkare på plats var väldigt professionella och städade rent efter sig. Vi rekommenderar!
Styrelsemedlem
Värmdö
Read More
Vi anlitade gänget på Bygga-badrum.se för att bygga om våran tvättstuga i innergården till våran bostadsrättsförening i Värmdö. Väldigt proffsig, smidig och snabb service med hög kvalité på utfört jobb. Vi rekommenderar.
Anna W
Årsta
Read More
När vi behövde renovera vårt badrum i Årsta så anlitade vi detta företag. De förstod våra önskemål vilket fixades smidigt och snabbt. Rekommenderas för badrumsrenoveringar.

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stockholm

badrumbromma 1

Nybygge Badrum i Villa. Bromma

Våra hantverkare åkte ut till Bromma och hjälpte en villaägare med att bygga till ett badrum.

badrumsrenovering gustavsberg.jpg

Badrumsrenovering Lägenhet. Nacka

Vi anlitades för att renovera ett badrum till en lägenhet i Nacka. Totalentreprenad med VVS, El & Plattsättning.

tvattstuga nacka.jpg

Ny Tvättstuga till bostadsrättsförening. Nacka

Här kan ni se där vi hjälpte en bostadsrättsförening ute i Nacka med att bygga till en tvättstuga.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa badrumsrenovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 16
E-mail: offert@bygga-badrum.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?